Byt, 4+kk

Penthouse ve vysokém standardu, s 2 terasami, balkonem a vířivkou, nacházející se ve 3. a 4. nadzemním podlaží viladomu od architektů studia SHA, nabízí pohodlné moderní bydlení s úžasnými výhledy na panorama Prahy a údolí řeky Berounky, se snadnou a rychlou dostupností do Prahy.

Výtahem ovládaným bezpečnostním čipem vyjedete přímo do obývacího pokoje. Na otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem přirozeně navazuje přes prosklenou fasádu nadstandardně prostorná terasa s vířivkou (Villeroy & Boch), která poskytuje úžasné výhledy za každého ročního období a v každé denní či noční hodině. Další terasa přiléhá k rodičovské ložnici s prostornou šatnou a trezorem. Součástí penthousu je dále velkorysá vstupní hala, hostinská ložnice, dětský pokoj, dvě koupelny, dvě toalety a prostorná komora.

Dostatek světla bytu dodávají dřevěná velkoplošná EURO okna, ve večerních hodinách interiér včetně schodiště působivě osvětlují designové skleněné lustry. Kuchyňská linka obsahuje dvě trouby, vestavný kávovar, vinný humidor, klasickou varnou desku a desku pro pánev WOK, gril, odsavač par, lednici, mrazák a myčku: spotřebiče jsou nejvyšší řada od společnosti Miele. Na stěnách jsou použity německé stěrky a barvy ZERO. Podlahová krytina je luxusní lesklá keramická dlažba, v ložnicích celoplošné koberce. Sanitární zařízení koupelen je značky Villeroy & Boch. K jednotce náleží 3 garážová stání pod kamerovým dohledem a sklep. Vytápění je z centrální plynové kotelny.

Rezidence leží v městečku Černošice, které leží v těsné blízkosti Prahy v malebném údolí řeky Berounky v blízkosti chráněné krajinné oblasti Český Kras a je už od první republiky tradičním místem pro bydlení bohatých Pražanů. Město má veškerou občanskou vybavenost (obchody, mateřské i základní školy, lékařské ordinace, ale i kino nebo fotbalový stadion a krytý zimní stadion), v blízkosti rezidence se nachází tenisové kurty, kavárna, 2 supermarkety, lékárna, bankomat.

Zastávka autobusu hromadné dopravy je pár kroků od domu, spojení s Prahou zajišťují autobusy i vlaky. Cesta autem do centra Prahy i na letiště je rychlá a pohodlná, trvá cca 25 minut.

Interiér 213 m2, terasa 173 m2, terasa 17 m2, balkon 6,7 m2, sklep 7 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26692
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    213 m²
  • Terasa
    190 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    410 m²
  • Parkování
    3 garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.