Byt, 5+kk

Nadstandardně řešený penthouse zařízený renomovanými architekty s jedinečným výhledem ze šestnáctého patra věže, která je součástí oceňovaného developerského projektu Holešovický pivovar.

Ze vstupní haly bytu vedou dveře do hostinské ložnice, pracovny, koupelny a do kuchyně s jídelním koutem. Na ni navazuje vzdušný obývací pokoj, lemovaný z obou vnějších stran terasou 28 m2. Na obývací pokoj navazuje za prosklenými posuvnými dveřmi oddechová biliárová místnost s vestavěným barem. Z chodby dále vedou dveře do ložnice s en-suite koupelnou a šatnou. Ke kuchyni přiléhá spíž.

Interiér je navržen architekty studia OOOOX. Podlahy v obytných místnostech tvoří světlé dřevěné parkety. Kuchyně s kuchyňským ostrůvkem je vybavena sklokeramickou indukční deskou značky Miele a nerezovou chladničkou s mrazákem Gaggenau. V biliárové místnosti je chlazená vinotéka Liebherr. V koupelně přilehlé k ložnici je vana a voděodolná vestavěná televize napojená na DVD. V ložnicích jsou vestavěné skříně, jedna má i knihovnu sahající až ke stropu. Součástí vybavení jsou dále požární čidla, alarm s detektory pohybu, rozvod kabelů ve zdech pro sound systém a 2,5 metrový střešní satelit. K bytu náleží dvě parkovací místa v podzemní garáži a sklep.

Byt se nachází v části Tower rezidence od CMC architects Holešovický pivovar, která získala ceny Best Of Realty 2009 a Nejlepší rezidenční projekt roku 2009. V okolí je veškerá občanská vybavenost: restaurace, obchody, lékárny, školy, školky, dětská hřiště. V blízkosti je golfové hřiště. V pěším dosahu jsou tramvajové zastávky U Průhonu a Maniny, ke stanici metra C Vltavská je to tramvají 5 minut, k metru B Palmovka 4 minuty.

Interiér 156 m2, terasa 28 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26835
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    8 750 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    156 m²
  • Terasa
    28 m²
  • Celková plocha
    184 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.