Byt, 3+kk

Prostorný byt se dvěma garážovými stáními a s jihozápadně orientovanou osvětlenou terasou, která tvoří ochoz kolem celého bytu a nabízí výhledy do soukromého parčíku před domem i na park Parukářku, se nachází v 9. nadpodlaží moderní rezidence s recepcí.

Ze vstupní chodby je přístup do všech místností v bytě: do technické místnosti (s přípojkou na pračku) a na samostatnou toaletu průchozí do koupelny, která přiléhá k ložnici. Dále lze z chodby prosklenými dveřmi vstoupit do velikého, třicetipětimetrového obývacího pokoje s částečně odděleným asymetrickým kuchyňským koutem a do ložnice s en-suite koupelnou a šatnou. Všechny pokoje mají přístup na balkon.

Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči BEKO, deska je s integrovaným bezespárovým dřezem. Sanitární zařízení je značek Duravit a Hüppe, baterie Grohe, sprchový set Hansgrohe. Stěny zdobí designové tapety. Podlahy v obytných místnostech a v chodbě jsou dřevěné třívrstvé lamelové, v ostatních prostorách je slinutá dlažba, v koupelnách je podlahové vytápění. Vytápění je dálkové, na podlahách jsou konvektory. Obytné místnosti jsou vybaveny klimatizací. Dveře jsou z dřevěné dýhy, bezfalcové. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Dostatek světla zajišťují velkoformátová dřevěná izolační Eurookna, která lze zcela zastínit venkovními elektrickými žaluziemi, umístěnými u zábradlí balkonu, čímž lze i na balkoně zajistit naprosté soukromí. Dům je střežen recepcí a kamerovým systémem, vjezdy, vstupy a společné prostory mají přístup na čip, v bytě je kouřové čidlo. Vstupní dveře bytu zajištěny domovním zvonkem s kamerou.

Rezidenci Central Park, ve které se byt nachází, projektovalo studio A69 a stavba získala ocenění Grand Prix architektů 2010 – Národní cena za architekturu. V blízkosti se nachází kavárny, potraviny, dětská hřiště, mateřské i základní školy, poliklinika a další služby. Zastávky tramvají s mnoha spoji jsou jen pár kroků od domu. Stanice metra A Želivského je dvě zastávky tramvají.

Interiér 92,66 m2, terasa 30,43 m2, sklep 7,37 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26939
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    8 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    93 m²
  • Terasa
    30 m²
  • Celková plocha
    123 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.