Byt, 4+1

Velkorysý luxusní byt se dvěma balkony a dvěma garážovými stáními se nachází v činžovním domě od slavného achitekta 19. století Josefa Schulze. Dům získal moderní podobu od studia MCA atelier, kterému se podařilo domu zachovat původní noblesu.

Křižovatkou bytu je veliká vstupní hala, odkud je přístup do všech místností. Kuchyně s jídelnou, obývací pokoj s balkonem a hostinská ložnice mají okna s výhledem do ulice se stromy a na řeku. Rodičovská ložnice a dětský pokoj na opačné straně bytu jsou orientované do klidného vnitrobloku se zahradou. Součástí bytu jsou také tři koupelny a šatna.

V obývacím pokoji jsou funkční americká kamna. Kuchyň je plně vybavená spotřebiči značky Miele. Podlahy jsou z jasanu, dveře z amerického ořechu. Koupelny v zámeckém stylu jsou vybaveny sanitou italské značky Devon Devon s britskými doplňky Czech & Speake. K bytu náleží sklep a dvě garážová stání. Vstup do domu střeží recepce.

Naproti nemovitosti přes řeku stojí Národní divadlo, k němuž odkazují nástěnné malby v kopulích působivé vstupní haly domu. Zastávka tramvaje je kousek od domu, ke stanici metra B Anděl jede tramvaj 5 minut. V okolí je veškerá občanská vybavenost včetně fitness centra, k procházkám vybízí Kampa nebo Petřínské sady.

Interiér 199 m2, balkóny 11,17 m2 a 4,71 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26946
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    199 m²
  • Balkón
    16 m²
  • Celková plocha
    215 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.