Byt 5 + kk, 7.NP

Nový byt s ohromnou střešní terasou a interiérem, který navrhl italský architekt Giovanni Sacchi, se nachází v nejvyšším podlaží architektonicky zdařilého bytového domu. Umístění v mírném slunném svahu zajišťuje příjemné výhledy do zeleně, atraktivní lokalita tradiční čtvrti v Praze 5 zaručuje dosah veškerých služeb i upravených parkových ploch.

Dispozici bytu v 7. podlaží tvoří obývací pokoj s otevřenou kuchyní, jídelnou, vstupem na velký balkon a schodištěm na střešní terasu, hlavní ložnice se šatnou, en-suite koupelnou a vlastním balkonem, další 2 ložnice s vlastními koupelnami, samostatná toaleta a technická místnost s přípojkou na pračku a sušičku. 120metrová privátní střešní terasa má možnost umístění jacuzzi a venkovní kuchyně (je zde napojení vody a elektřiny pro zónu BBQ, jacuzzi a pergola). Terasu lze dokončit dle přání nových majitelů.

K vysokému standardu patří klimatizace (2 chladící systémy), dřevěné podlahy dub rustik, hliníková okna a balkonové dveře s termoizolačními trojskly, interiérové dveře Eclisse – Syntesis Line s efektem „neviditelných dveří“, bezpečnostní protipožární vstupní dveře, sanita Villeroy & Boch, Grohe a Kaldewei, systém inteligentní domácnosti LUTRON (regulace chlazení, vytápění, světla, žaluzie s možností přidání dalších modulů) a kuchyňská linka od Lachman Interier Design včetně spotřebičů. V celém bytě je teplovodní podlahové vytápění s dálkovou regulací pro každou místnost, v koupelnách navíc radiátory a elektrické podlahové topení (využitelné mimo topnou sezónu). Povrch terasy je z dřevoplastových WPC profilů s dlouhou životností. Do elegantních společných prostor domu je umístěna recepce, dále je zde také místnost pro uložení kol a dětských kočárků. Cena zahrnuje 3 garážová stání.

Oblast Na Hřebenkách patří mezi nejžádanější rezidenční lokality v Praze jak pro svůj klid díky minimálnímu dopravnímu vytížení, tak pro rychlý dosah samého centra Prahy s veškerými službami. Za zmínku stojí rychlý dojezd k několika prestižním mezinárodním školám v Praze 6 nebo široká možnost volnočasových aktivit například v parku Ladronka a na Petříně. Lokalita dále umožňuje snadný výjezd směrem na letiště Václava Havla, Pražský okruh, dálnici D5 či D6.

Interiér 243,2 m2, střešní terasa 119, balkon 26,33 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27015
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Podlahová plocha *
    244 m²
  • Terasa
    119 m²
  • Balkón
    26 m²
  • Celková plocha
    389 m²
  • Parkování
    3 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.