Byt, 4+1

Klimatizovaný mezonet s terasou na krásném a klidném místě v secesní vinohradské zástavbě obklopené udržovanými sady, jen kousek od zastávek tramvají s rychlým spojením do centra i k metru.

Ve vstupní úrovni v 6. nadzemním podlaží (výtah do mezipatra) je umístěna světlá kuchyň propojená s obývacím pokojem, dále ložnice s francouzským oknem orientovaným do vnitrobloku, koupelna s toaletou, technická místnost, komora a předsíň. V patře se nachází dvě ložnice se vstupem na terasu, kde je možné pozorovat východ slunce. Dále je zde světlá galerie, samostatná toaleta a koupelna.

Horní patro bytu má klimatizaci. Obývací pokoj s krbem na dřevo prosvětluje klasické i střešní okno (Velux), večerní osvětlení zajišťuje podhled s bodovým osvětlením. Koupelna v nižším podlaží je vybavena toaletou, bidetem a sprchovým koutem s tropickým deštěm, koupelna v patře pak vanou a podlahovým vytápěním, které je také v kuchyni a předsíni. Podlahy s dvojitou izolací jsou pokryty laminátem s imitací tmavšího dřeva a dlažbou. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem Junkers umístěným v technické místnosti. Kuchyň s pracovní deskou z masivu je vybavena spotřebiči BOSCH (velký plynový sporák, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná myčka, americká lednice). Vstupní masivní dveře zn. Sapeli, interiérové dveře zdobí skleněné výplně s pískovanými ornamenty.

Lokalita vyniká rychlou dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 2 minuty k metru) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Místo, kde se nebojíte pustit děti samotné do školy: základní (i mateřská) škola 200 metrů od domu bez nutnosti přecházet hlavní silnici. V okolí funguje mnoho malých obchůdků, kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister.

Interiér 144,53 m2 (dle Prohlášení vlastníka 138,48 m2), terasa 7,93 m2 (dle Prohlášení vlastníka 8,25 m2).

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27749
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 750 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    144 m²
  • Terasa
    8 m²
  • Celková plocha
    152 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    E
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.