Byt, 4+kk

Designový a slunný byt obklopený dvěma předzahrádkami je součástí zdařilé rezidence s množstvím zeleně v areálu i v těsném okolí. Klidné a bezpečné místo, kde se nebojíte vypustit děti před dům.

Dispozice nabízí obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a vstupem na východně orientovanou terasu na 1. předzahrádce. Dále jsou zde 3 ložnice, ze kterých lze vstoupit na druhou, západní předzahrádku s terasou, koupelna s vanou, spíž, komora s přípojkou na pračku, samostatná toaleta a vstupní chodba.

Celý interiér se drží jednotného stylu s moderními designovými a nadstandardními prvky. Kupní cena zahrnuje vybavení na míru (např. vestavěné skříně v lesku, luxusní záclony a závěsy, tapeta Versace, kamenný obklad stěny). Celkový dojem umocňují velkoformátová eurookna (s trojskly), dřevěné podlahy a bezfalcové dveře, kuchyňská linka se spotřebiči Siemens top řady nebo umyvadlo a vana značky Villeroy & Boch. Obě zahrádky mají automatickou závlahu. K bytu náleží sklep a kryté garážové stání. Druhé (venkovní) stání lze pronajmout.

Rezidenci od architekta Jirana Kohouta tvoří částečně uzavřený areál nízkopodlažních domů s cestičkami klikatícími se mezi zelení udržovanou zahradníkem. Součástí komplexu je také dětské hřiště, další hřiště jsou v oblíbeném parku, který začíná hned za domem. Mateřská a základní škola pět minut chůze, dvě minuty jízdy autem se nachází supermarket. Kousek od domu je autobusová zastávka s přímým a rychlým spojem do centra (Florenc 11 minut).

Interiér 98,29 m2, předzahrádky 34,09 a 22,93 m2, sklep 3,20 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27953
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    98 m²
  • Zahrada
    57 m²
  • Parkování
    Garážové stání.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.