Byt, 4+kk

Světlý klimatizovaný mezonetový byt s terasou byl vytvořen profesionály specializujícími se na střešní byty. Praktická dispozice, promyšlené detaily a příjemná lokalita snadno dostupná MHD činí z tohoto prostoru ideální místo pro pohodlný život ve městě.

Dominantou vstupního patra v 7. nadzemním podlaží je východně orientovaný obývací pokoj s nadstandardně velkými střešními okny, kterými sem proudí množství světla a navíc umožňují výhled na okolí, a ne jen na oblohu. Součástí pokoje je kuchyňský kout a jídelna. Na tomto podlaží se dále nachází 1 západní ložnice (s oknem do dvora), koupelna, předsíň a úklidová komora. V horním podlaží, které je přístupné po pohodlném schodišti je další koupelna a 2 ložnice, z toho 1 s přístupem na západní terasu, poskytující výhled na Žižkovskou věž - za tmy krásně nasvícenou.

V bytě byly použity kvalitní materiály a značky. Dubové podlahy, střešní okna Velux s roletami, klasická okna dřevěná s dvojskly, bezfalcové dveře. Podlahové vytápění v koupelnách, koupelnová sanita Vitra, baterie Hansgrohe. Zabudovaná klimatizace, v jedné z horních ložnic je extra klimatizační jednotka. V pokojích i předsíni jsou praktické vestavěné skříně. Kuchyň plně vybavena (včetně indukční varné desky). Po domluvě je možné zanechat designové interiérové vybavení. Vytápění plynovým kotlem Baxi. Byt má zabezpečovací zařízení, vstup do domu na čip, výtah vede do mezipatra.

Stanice metra linky A Flora a několik tramvajových zastávek pár kroků od domu stejně jako velké nákupní a zábavní centrum. Několik mateřských a základních škol v těsné blízkosti. V dosahu jsou Riegrovy sady nebo náměstí Jiřího z Poděbrad s oblíbenými farmářskými trhy.

Interiér 129 m2, terasa 9 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28029
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 995 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    129 m²
  • Terasa
    9 m²
  • Celková plocha
    138 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.