Byt, 5+kk

Novostavba klimatizovaného bytu se západní terasou a dvěma parkovacími stáními ve vytápěné garáži je součástí rekonstruovaného činžovního domu s výtahem. Byt se nachází v oblíbené čtvrti Královské Vinohrady jen pár kroků od stanice metra a zastávek tramvají, blízko je i do parku Grébovka.

Dispozice půdního mezonetového bytu nabízí ve vstupním 6. podlaží otevřený vzdušný prostor s obývacím pokojem, přípravou na kuchyňský kout a schodištěm; okna obývacího pokoje směřují na západ. Východním směrem jsou umístěny 3 ložnice. Dále jsou součástí bytu 2 koupelny a komora. Patro tvoří světlá galerie se vstupem na velkou terasu s krásným výhledem, který nejvíce vynikne ve večerních hodinách. Jednotka je v prohlášení vlastníka vedena jako 4+kk - galerie nebyla započítána a snadným oddělením může vzniknout další ložnice.

Součástí vybavení jsou dřevěné podlahy a okna (střešní i eurookna), kvalitní velkoformátové italské dlaždice a obklady, italské bezfalcové dveře Effebiquattro, plynový kotel Junkers, koupelnová sanita Duravit (vana, umyvadlo, WC, bidet, sprchový kout s hlavicí s tropickým deštěm) a klimatizace. K bytu patří dvě parkovací stání ve vytápěné garáži a dva sklepy.

Lokalita nabízí vše, co je potřeba k příjemnému bydlení: rychlou dostupnost MHD, spoustu kvalitních restaurací, bister i útulných kaváren, obchůdky, divadla i kina. Stanice metra linka A a tramvajová zastávka Náměstí Míru dvě minuty chůze, v docházkové vzdálenosti je i metro linky C (I. P. Pavlova). V těsné blízkosti je několik mateřských i základních škol stejně jako pošta nebo lékárna.

Interiér 176,89 m2, terasa 21 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28175
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 415 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    177 m²
  • Terasa
    21 m²
  • Celková plocha
    198 m²
  • Parkování
    Dvě garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    E
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.