Byt, 3+1

Zrekonstruovaný byt s vysokými stropy je součástí činžovního domu situovaného pár kroků od tramvajové zastávky a 200 metrů od stanice metra. Oblíbená lokalita v blízkosti centra, s veškerými službami a dostatkem zeleně.

Byt se nachází ve 3. podlaží. Jen 2 byty na patře a kvalitní izolace zaručují klid bez rušivých zvuků od sousedů. Dispozice nabízí obývací pokoj a pracovnu s okny do ulice lemované stromy, ložnici a kuchyň orientované do zahrady ve dvoře, vstupní halu, 2 koupelny s wc a samostatnou toaletu.

Vstupní hala s podlahou z mramoru je zdobena benátským štukem. Mramor se nachází i v koupelnách. V místnostech jsou na podlaze parkety. Obývací pokoj zútulňují kamna a původní strop s originální rozetou. V pokoji je příprava na vinotéku a zabudované ozvučení. Velká dřevěná okna, dveře zrestaurované obložkové se zachovanými mosaznými klikami. Kuchyně je vybavena stylovou linkou z masivu a samostatným plynovým sporákem s troubou. Cena zahrnuje veškeré interiérové zařízení. K vybavení patří plynový kotel Vaillant a domovní videotelefon.

Místo vyniká skvělou dopravní dostupností: tramvajová zastávka Šumavská téměř naproti domu, stanice metra linky A Náměstí Míru o kousek dále. V těsném okolí funguje množství obchůdků (včetně potravin), restaurací a kaváren. Přímo v domě je divadlo, další kulturní instituce se nachází v docházkové vzdálenosti. Relaxaci v zeleni poskytují okolní sady, z nichž největší jsou Riegrovy a Havlíčkovy.

Interiér 92 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28312
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    92 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.