Byt, 5+kk

Nadstandardně prostorný klimatizovaný byt se stometrovou terasou, panoramatickým výhledem na Prahu a na úchvatné scenérie při západu slunce. Byt je součástí moderního uzavřeného komplexu s recepcí a podzemním parkováním, situovaného na kraji parku a 5 minut od metra.

Byt leží v 7. podlaží rezidence Mazanka oceněné cenou Best of Realty 2006. Dispozice nabízí jižně orientovaný obývací pokoj s jídelnou a částečně oddělenou kuchyní, dále západní hlavní ložnici s en-suite koupelnou, další 2 ložnice a hostinský pokoj. Stěna dlouhé chodby ukrývá vstupy do koupelny, šatny, prádelny a na samostatnou toaletu. Ze všech pokojů je přístup na terasu, která k bytu přiléhá téměř po celém obvodu.

Designový interiér kombinující dřevo, sklo a nerez poskytuje velké množství důmyslných úložných prostor a vestavěného nábytku. Plně vybavená kuchyň obsahuje spotřebiče zejména značky Siemens (včetně americké lednice, vinotéky a indukční desky). Klimatizace LG Artcool s jednotkami ve všech místnostech, v obývacím pokoji má jednotka podobu reprodukce obrazu. Součástí šatny je trezor. Terasa s novým umělým trávníkem je stíněna elektrickou markýzou. Je zde vířivka, gril, posezení, prostor pro dětské hry a sklad zahradního nábytku. Rezidence má privátní fitness, saunu a vířivku s možností rezervace na recepci. Kupní cena zahrnuje uzamykatelnou garáž v 1. podzemním podlaží.

Unikátní lokalita vysoko nad centrem Prahy a zároveň v jeho rychlém dosahu (autem i metrem 10 minut). V okolí je veškerá občanská vybavenost: mateřská i základní škola, nákupní centrum, několik supermarketů, poliklinika, lékárna, pošta. Rezidence je umístěna přímo na kraji chráněného území s lesoparkem a lesním dětským hřištěm.

Interiér 185,2 m2, terasa 104 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28564
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    9 800 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    185 m²
  • Terasa
    104 m²
  • Celková plocha
    289 m²
  • Parkování
    Garáž pro jedno auto
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.