Byt, 4+kk

Byt se 2 balkóny s krásným výhledem do zeleně, 2 parkovacími stáními a množstvím úložných prostor a bez přímých sousedů tvoří 3. podlaží bezpečné rezidence s nonstop recepcí a výtahem. Lokalita s veškerou vybaveností, širokými možnostmi sportovního vyžití a skvělou dostupností MHD.

Na téměř padesátimetrový obývací pokoj s jídelnou a 2 balkóny navazuje kuchyně s velkoformátovými okny orientovanými na východ do parku. Dále jsou zde 2 ložnice, pracovna, chodba, prostorná koupelna s vyhřívanou podlahou (vana, sprchový kout, bidet, WC, skrytý prostor s přípojkou na pračku a sušičku), komora a samostatná toaleta.

Součástí vybavení jsou parkety (v koupelně dlažba), velká kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (varná deska Electrolux, trouba a myčka Siemens), několik vestavěných skříní nebo vstupní bezpečnostní dveře. Centrální vytápění. K bytu přísluší 2 garážová stání. Obyvatelům je k dispozici kočárkárna / kolárna. Celý dům včetně garáží je střežen kamerovým systémem.

Dům stojí na klidném místě s minimální dopravou, podél domu vede pouze cyklostezka. V krátké docházkové vzdálenosti funguje několik mateřských a základních škol i gymnázium, supermarket, poliklinika, tenisová hala nebo sportovní stadiony. Kousek od domu je tramvajová zastávka (linky ke stanici metra I. P. Pavlova) a vlakové nádraží s častými a rychlými spoji do centra: cesta na Hlavní nádraží trvá 4 minuty. K procházkám láká romantický park Grébovka, kudy lze dojít na Vinohrady s trendy bistry a kvalitními restauracemi.

Interiér 158 m2, balkóny 20,32 m2 (7,68 m2 + 12,64 m2).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28849
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    159 m²
  • Balkón
    19 m²
  • Celková plocha
    178 m²
  • Parkování
    2 stání v garáži
  • Sklep
    -
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.