Byt, 2+kk

Nový apartmán s terasou s krásnými výhledy do širokého okolí právě vzniká v rekonstruovaném rohovém činžovním domě stojícím těsně u hranice Karlína a Nového Města, ve čtvrti s industriální minulostí a současnou mladou svěžestí. Místo blízko centra má kompletní infrastrukturu, kterou ještě rozšíří nové kavárny, obchody a zelené plochy po skončení rekonstrukce Negrelliho viaduktu. Předání bytu je plánováno na prosinec 2019.

Interiér v 7. podlaží bude tvořit obytný prostor s kuchyní, jídelnou a vstupem na terasu, ložnice, koupelna, toaleta a předsíň. Vstup do bytu je v 6. podlaží, schodiště vede do obytného prostoru.

Dům získává původní krásu v moderní podobě díky architektovi Petru Slavíčkovi, který své návrhy vytváří s citem k danému prostoru. Jednotka je nabízena v dokončeném stavu ve vysokém standardu, který zahrnuje mj. špaletová okna s historizujícími profily (směrem do ulice), hliníková ateliérová okna a dřevěná střešní okna, italskou keramickou dlažbu, třívrstvé kartáčované olejované podlahy Admonter Young dub s podlahovým vytápěním napojeným na plynový kondenzační kotel Junkers, sanitární zařízení značek Hansgrohe, Villeroy & Boch, Duka nebo Catalano. Přísun čistého vzduchu do obytných místností zajistí rekuperační jednotky. V domě bude zachováno a repasováno množství původních historických prvků, jako například vstupní dveře, zábradlí včetně madla, zdobné části stěn či ozdobné štuky na fasádě. Součástí rekonstrukce je nová střecha, fasáda, nové inženýrské sítě, výměna oken a úprava společných prostor, výtah bude nový prosklený.

Velmi oblíbená a urbanisticky zdařilá lokalita je snadno dostupná z centra nejen tramvajemi a metrem, ale i pěšky. Pár kroků od domu je tramvajová zastávka a přestupní stanice metra Florenc stejně jako autobusové nádraží. Po dokončení rekonstrukce Negrelliho viaduktu vznikne v blízkosti park a v obloucích viaduktu budou po vzoru evropských metropolí fungovat kavárny s předzahrádkami, galerie či obchůdky. Již dnes je v místě kompletní občanská vybavenost: restaurace, kavárny, obchody včetně supermarketu, pošta, lékárny, školy všech stupňů, kino i divadlo, muzeum, sportoviště (například na blízké Štvanici) a množství kancelářských budov. Kousek od domu vede pohodlná cyklostezka mimo silnice podél Vltavy a přes Rohanský ostrov. Nedaleko je též golfový klub Marina, v pěším dosahu je rozlehlý park na Vítkově.

Interiér 64,4 m2 a terasa 8,4 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    28993
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    65 m²
  • Terasa
    8 m²
  • Celková plocha
    73 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.