Byt, 2+kk

Světlý mezonetový byt v perfektním stavu, s východní orientací a výhledem do zeleně je součástí moderní ekologické rezidence X-LOFT z roku 2013 se stříbrným certifikátem pro udržitelné budovy, situované jen pár minut chůze od stanice metra i tramvaje.

Dispozice tichého bytu ve 4. podlaží orientovaného do zeleně bez automobilového provozu se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na malý balkón, předsíně, koupelny a ložnice umístěné o úroveň výše.

K vybavení patří kompletní kuchyňská linka s přípojkou na pračku, spotřebiči Fagor class A (indukční varná deska, myčka, elektrická trouba, lednice), kvalitní laminátová podlaha (v koupelně speciální úprava do vlhkých prostor), velkoformátová okna s izolačními trojskly stíněná textilními roletami, designové vypínače, datový kabel, satelitní příjem TV nebo kouřové čidlo. Koupelna je vybavena vanou se sprchovou zástěnou, umyvadlem, WC, podomítkovými bateriemi Hansgrohe, otopným žebříkem a úložným prostorem. Kupní cena zahrnuje veškerý nábytek vyrobený truhlářem na míru (manželská postel s úložným prostorem, skříně, pracovní stůl, botník). K bytu přísluší 1 garážové stání a sklepní kóje přístupné výtahem. Nízkoenergetický X-LOFT se solárními panely a rekuperací tepla je zabezpečen vstupy na čipy (vjezd do garáže pomocí mobilního telefonu), vytápění je z centrální kotelny.

Umístění ve čtvrti s veškerou občanskou vybaveností zajišťuje pohodlné bydlení s dosahem všeho potřebného. Stanice metra a tramvají Palmovka je vzdálena 5 minut chůze, ještě blíže je tramvajová zastávka Stejskalova. V těsné blízkosti fungují supermarkety, menší obchůdky, lékárny, lékaři, školy všech stupňů, sportoviště nebo úřady. Místo zpříjemňují také okolní parky, například Thomayerovy sady s Libeňským zámečkem nebo park podél Rokytky, dům stojí pár metrů od pěkně upraveného náměstí.

Interiér 52 m2, balkón 1 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29337
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    52 m²
  • Balkón
    1 m²
  • Celková plocha
    53 m²
  • Parkování
    1 garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.