Byt 1.2, 1.NP, 3+kk

Prvotřídní bezbariérový byt s terasou a předzahrádkou je součástí nově vznikajícího komorního viladomu Na Petřinách 7 v oblíbené části Prahy 6 Břevnov jen kousek od Ořechovky. Skvělé spojení tramvají i metrem, rychlý dosah centra i letiště, veškerá občanská vybavenost a blízkost zeleně a sportovního vyžití. Byt byl zkolaudován a je připraven k okamžitému nastěhování.

Dispozici bytu v přízemí tvoří jižně orientovaný 40metrový obytný prostor s kuchyní a jídelnou, dále hlavní ložnice s en-suite koupelnou, 2. ložnice, vstupní hala, 2 šatny, koupelna, samostatná toaleta, chodba a komora. Všechny 3 obytné místnosti jsou propojeny se zahradní terasou.

Pocit volného prostoru a dostatku vzduchu umocňuje téměř třímetrová výška stropů a velkoplošná okna „od podlahy ke stropu“. K vysokému standardu patří dubové podlahy, podlahové vytápění, velkoformátová dlažba, povrch terasy z tropického dřeva, bezfalcové dveře, příprava na klimatizaci, špičkové sanitární vybavení nebo bezpečnostní vstupní dveře (třída 3). Podmínkou prodeje bytu je koupě dvou parkovacích stání (cena jednoho stání 420 000 Kč vč. DPH). Obyvatelům je k dispozici společná zahrada s místem pro grilování, relaxačními zónami nebo pískovištěm navržená vyhlášeným atelierem zahradní architektury Flera.

V pěším dosahu jsou kompletní občanská vybavenost včetně pošty, jeslí, mateřské a základní školy i gymnázia stejně jako zastávka tramvaje a stanice metra linky A. V blízkosti je též poliklinika a nemocnice. Možnosti aktivního odpočinku poskytuje nedaleká Ladronka a Obora Hvězda, tenisové kurty nebo pár minut jízdy vzdálený zimní stadion. K procházkám láká poklidná Břevnovská klášterní zahrada. Pohodlí zdejšího života zvyšují též nákupní možnosti od malých farmářských obchůdků a pekařství po samoobsluhy a supermarkety.

Podlahová plocha dle NOZ 129,4 m2, interiér 120,52 m2, terasa 46,1 m2, zahrada 29 m2.

Skutečná výměra plochy jednotky po dokončení projektu se může lišit od výměry uvedené v kartě bytu.

Pro další informace navštivte stránku projektu www.napetrinach7.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29967
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    130 m²
  • Terasa
    46 m²
  • Celková plocha
    176 m²
  • Zahrada
    29 m²
  • Parkování
    Možnost přikoupit garážové parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.