Byt, 2+kk

Východně orientovaný byt s okny do tiché upravené zahrady je součástí klasického bytového domu s předzahrádkou stojícího v ulici lemované stromy v prestižní diplomatické čtvrti Bubeneč nedaleko univerzitního kampusu a Stromovky.

Dispozici jednotky v 1. nadzemním podlaží tvoří kuchyně s oknem s krásným výhledem do zeleně, propojená s obývací a jídelní částí, prostorná samostatná ložnice, velká vstupní hala, koupelna (vana, umyvadlo, přípojka na pračku, otopný žebřík), toaleta a komora. Orientace oken do uzavřené zahrady zaručuje bezpečí a příjemný klid.

Byt s nadstandardní výškou stropu (3,5 m) byl v roce 2017 kompletně zrekonstruován (včetně rozvodů). Okna jsou dřevěná s dvojskly. Podlaha plovoucí laminátová, v kuchyni a koupelně dlažba (v koupelně velkoformátová). V hale je velká vestavěná skříň. Bezpečnostní vstupní dveře, interiérové dveře původní. K jednotce přísluší sklepní kóje. Vytápění z centrální plynové kotelny v domě. Vstup do bytu je bezbariérový, podlahy v bytě jsou bezprahové (pouze u domu 2 schody). Majitelé mohou využívat venkovní posezení na dvorku sdíleném s dalšími dvěma jednotkami a společnou zahradu.

V blízkém okolí funguje supermarket, drogerie a další obchody, prádelna, několik restaurací a kaváren, sportovní a rehabilitační centrum nebo Dejvické divadlo. U nedalekého Vítězného náměstí se konají oblíbené farmářské trhy, blízko je univerzitní kampus s Národní technickou knihovnou. Stanice metra linky A Dejvická je vzdálena 2 minuty jízdy tramvají, která staví kousek od domu. V pěším dosahu je též nádraží, odkud jezdí časté a rychlé spoje do centra (ke stanici metra linky C Nádraží Holešovice 3 minuty, na Masarykovo nádraží 8 minut). Příjemnou procházkou lze dojít do Stromovky nebo na působivou vyhlídku u zříceniny Baba, v okolí je také mnoho tras pro cyklisty.

Byt je do 31.12.2021 pronajat.

Podlahová plocha 58,8 m2, sklep 1,5 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30004
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 200 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    59 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.