Byt, 1+kk

Sofistikovaný dvoupokojový byt v jedinečné budově na 551 West 21st Street navržené renomovaným studiem Foster + Partners.

Byt s výměrou o bezmála 100 m2, jednou ložnicí, koupelnou a samostatnou toaletou je ideálním pied-a-terre na pobřeží Manhattanu. Interiér je vybaven moderním nábytkem včetně kousků na zakázku, za zmínku stojí zejména propracovaná kuchyně se spotřebiči značek Miele, Falmec nebo Gaggenau.

Byt také zahrnuje velkou vstupní halu, okna s elektrickými žaluziemi, en-suite koupelnu, žulové podlahy a sanitu Duravit. Dům má vjezd s bránou a elegantní vstupní halu s celodenním vrátným a správcem. K dispozici je zde i fitness a jóga centrum, lounge pro rezidenty a úschovna kol.

Místo sousedí hned s několika světově proslulými galeriemi. Velmi vyhledávané místo ve West Chelsea, živé části města s mnoha parky, školami, hotely, obchody nebo restauracemi v těsné blízkosti.

Interiér 98,9 m2.

Byt prodává společnost Christie's International Real Estate Group.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30273
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    99 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.