Byt, 2+kk

Plně vybavený moderní horský apartmán s balkónem do zahrady se nachází v 1. patře objektu ve wellness areálu Poustevník. Objekt leží na úpatí vrchu Javor, v blízkosti nejvyšší české hory, v nadmořské výšce 950 m. Klidné místo v lese, které navíc umožňuje dojet na lyžích z domu až na sjezdovku.

Dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňský koutem, ložnice, koupelna a předsíň. Balkón je přístupný z obou pokojů.

Interiér je po nedávné kompletní rekonstrukci (2017). Součástí vybavení je kuchyňská linka v provedení dřevo/černý lak/žulová pracovní deska, s vestavěnou trouba a mikrovlnnou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem a kávovarem. Podlaha je dřevěná, zeď v obývacím pokoji má kamenné obložení. K útulnému prostředí přispívá RGB LED osvícení. Je zde příjem TV a wi-fi připojení.
Majitelé apartmánů mohou využívat privátní vyhřívaný krytý bazén, saunu, prádelnu, lyžárnu s el. sušáky bot, dětské hřiště, hernu, trampolínu nebo ohniště. V hlavní sezóně přímo v areálu funguje restaurace. Parkování je na soukromém pozemku u budovy. Objekt udržuje správce. Apartmán je v družstevním vlastnictví.

Apartmánový dům se nachází ve svahu nad údolím potoka, pouhých 200 metrů od stanice lanovky na Javor - součásti oblíbeného ski resortu, který disponuje 12,5 kilometry sjezdovek a 10 vleky. Propojený ski resort Černá hora-Pec pak tvoří největší české lyžařské středisko s nabídkou 41 km sjezdovek na 1 skipas. Městečko Pec pod Sněžkou leží uprostřed národního parku KRNAP a je oblíbené ve všech ročních obdobích. V těsné blízkosti areálu vedou cyklistické a turistické stezky i bobová dráha. Cesta z Prahy sem trvá necelé 2 hodiny.

Interiér 39 m2, balkón 5 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30297
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    7 726 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    39 m²
  • Parkování
    Parkování u budovy
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.