Byt, 3+kk

Kompletně zrekonstruovaný byt s krásným výhledem je umístěn ve 4. podlaží činžovního domu architekta Rudolfa Hraběte z 20. let 20. století. Oblíbená čtvrť Bubeneč vyniká množstvím upravené zeleně, mnoha architektonickými skvosty a kompletní občanskou vybaveností. K příjemnému bydlení přispívá snadné spojení s centrem a blízkost největšího pražského parku Stromovka.

Dispozici tvoří obývací prostor s kuchyní a jídelnou, ložnice, pracovna, předsíň a koupelna s oknem (sprchový kout, umyvadlo, WC, přípojka na pračku a sušičku, úložný prostor). Okna obývacího pokoje a ložnice směřují do parku.

Byt byl v roce 2015 kompletně zrekonstruován, dům je též po rekonstrukci. Podlahy jsou dřevěné, v koupelně a předsíni velkoformátová keramická dlažba. Nová špaletová okna stíněná roletami, bezfalcové interiérové dveře, vstupní dveře vyšší bezpečnostní třídy, je zde zabezpečovací zařízení Jablotron. Kuchyňská linka má vestavné spotřebiče značky Bosch. Součástí kupní ceny je vybavení vyobrazené na fotografiích. K jednotce přísluší sklep, v domě je nový výtah.

Bubeneč, jedna z nejvyhledávanějších pražských čtvrtí, disponuje plnou občanskou vybaveností: v blízkosti se nachází kavárny, restaurace, divadlo, obchůdky a školy včetně mezinárodní školky Riverside School Prague. V pěším dosahu je stanice metra linky A Dejvická i zastávky tramvají a autobusů, místo je rychle dostupné z letiště. Na blízkém Vítězném náměstí se konají oblíbené farmářské trhy. Krátkou procházkou lze dojít do Královské obory Stromovka, v okolí je také mnoho možností cyklistických tras.

Byt je pronajatý do srpna 2019.

Podlahová plocha 69,4 m2, sklepní kóje 8,9 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30449
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 440 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    69 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.