Byt, 3+kk

Novostavba bytu se 2 balkóny a klimatizací se nachází ve 2. podlaží rezidenčního projektu umístěného v těsné blízkosti přírodního parku. Místo má snadnou dostupnost autem i hromadnou dopravou a kompletní vybavenost je v blízkosti.

Dispozici tvoří východně orientovaný obývací pokoj s otevřenou kuchyní a vstupem na balkón s výhledem do dálky, 2 západní ložnice, z toho 1 s balkónem, dále velká vybavená šatna, světlá vzdušná koupelna (vana, 2 umyvadla, pračka), samostatná toaleta a vstupní chodba.

Součástí nadstandardního vybavení je prvotřídní kuchyňská linka Sykora s odolnou keramickou pracovní deskou a vestavnými spotřebiči Siemens a Fagor (indukční varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř zabudovaná ve stropě, myčka, lednice s mrazákem), 2 klimatizační jednotky (v obývacím pokoji a ložnici s balkónem), vestavěné skříně v chodbě, plovoucí laminátové podlahy s topnými konvektory, vyhřívaná dlažba v koupelně, plastová okna s předokenními žaluziemi a záclonami i závěsy na míru, designové osvětlení a podhledy, zabezpečovací zařízení Jablotron, domácí vrátný a bezpečnostní vstupní dveře. Vytápění centrální. K jednotce přísluší sklep s praktickým umístěním přímo na patře. Parkování na vyhrazeném místě před domem.

V místě je několik dětských hřišť a mateřská škola, další občanská vybavenost včetně základních škol a dalších služeb je v blízkých Průhonicích a v Uhříněvsi. Dopravní spojení zajišťuje autobus, cesta ke stanici metra linky C Háje trvá 10 minut. Jízdy autem urychluje blízký nájezd na dálnici D1. Přímo od domu vede stezka do přírodního parku Botič-Milíčov. K procházkám láká také nedaleký Průhonický park, Dendrologická zahrada nebo Obora v Uhříněvsi. Sportovní vyžití poskytuje i sportovně-relaxační komplex Aquapalace, v jehož blízkosti jsou též široké nákupní možnosti.

Interiér 91,2 m2, balkóny 18,8 m2 (2x 9,4 m2), sklep 2,8 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30466
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    91 m²
  • Balkón
    19 m²
  • Celková plocha
    110 m²
  • Parkování
    1 venkovní parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.