Byt, 2+kk

Kompletně zrekonstruovaný byt s garážovým stáním je umístěn ve 4. podlaží dobře udržované budovy z 90. let s výtahem, recepcí, společnou zahradou ve vnitrobloku. Oblíbená lokalita Letná leží v těsném sousedství Královské obory a nového obchodního centra Stromovka.

Interiér tvoří obývací pokoj s kuchyní a jídelním prostorem, 1 ložnice, koupelna (s rohovou vanou a toaletou) a vstupní hala.

Součástí vybavení jsou velká dřevěná okna, parkety, keramická dlažba (v koupelně vyhřívaná), kompletní kuchyňská linka, UPC a kabelové TV připojení. Vytápění centrální. V domě je nonstop recepce, kolárna/kočárkárna a podzemní garáž, parkovací stání je zahrnuto v kupní ceně. V případě zájmu je možné nemovitost prodat s veškerým interiérovým zařízením, kterým byl byt vybaven v loňském roce. Nemovitost je vhodná pro investiční účel, neboť je do listopadu r. 2020 pronajatá.

Dům stojí v žádané rezidenční čtvrti Letná s bohatou občanskou vybaveností, obchody, útulnými kavárnami, trendy bistry, školami i kulturními institucemi. V pěším dosahu jsou kromě rozlehlé obory Stromovka také Letenské sady. Místo má rychlé tramvajové spojení do centra či ke stanicím metra Vltavská, Nádraží Holešovice nebo Hradčanská.

Interiér 63,31 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30610
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    63 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.