Byt 3 + kk, č. 12, 3.NP

Prostorný byt s balkonem se nachází na klidném místě přímo u parku Lužánky v nejatraktivnější brněnské lokalitě Černá Pole. Byt je součástí projektu Hilleho 6, jež spočívá v kompletní rekonstrukci reprezentativního činžovního domu v historizujícím stylu. Vznikne zde 17 bytových jednotek, které budou odpovídat současným nárokům na bydlení a zároveň si uchovají dobovou atmosféru. Dokončení je plánováno na červenec 2019.

Dispozici bytu ve 3. podlaží přístupném výtahem bude tvořit obytný prostor s kuchyní, jídelnou a přilehlým balkonem, dále ložnice, koupelna, samostatná toaleta, pracovna, komora, předsíň a chodba.

Projekt rekonstrukce nájemního domu stavitele F. A. Dvořáka probíhá podle návrhu studia A77 architekti, kteří se mj. zaměřují na rekonstrukce památek a sakrálních staveb. K vysokému standardu vybavení budou patřit trojvrstvé dubové parkety, vyhřívaná dlažba z přírodního kamene, dřevěná kastlová okna s izolačními skly (do dvora eurookna), ateliérová střešní okna, historizující masivní kazetové dveře nebo sanitární zařízení prémiových značek Duravit, Knief, Aet, Geberit a Lavare. Vytápění bude plynovým kondenzačním kotlem a bude zde příprava na chlazení. Kupní cena zahrnuje sklepní kóji, obyvatelé budou mít přístup do zeleného vnitrobloku.

Dům stojí v boční klidné ulici v důstojné městské čtvrti Černá Pole s množstvím historických staveb a vzrostlých stromů. Přímo u náměstí 28. října, v těsné blízkosti parku Lužánky a nedaleko vily Tugenhat i středu města, který je dostupný pěšky nebo 1 zastávku tramvají. V okolí je kompletní občanská vybavenost: školy všech stupňů, restaurace, bary, kavárny, pošta, obchody, ale též například Městské divadlo.

Interiér 85,5 m2, balkon 9 m2, sklep 5,5 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30797
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    86 m²
  • Balkón
    9 m²
  • Celková plocha
    95 m²
  • Parkování
    Možnost pronájmu parkovacího stání před domem.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.