Byt 2 + kk, 3.NP, č. 31

Byt 2+kk v novém projektu kompletně zrekonstruovaného secesního domu z roku 1911 Orelská 13 situovaného v klidné lokalitě pražských Vršovic, pár kroků od Vršovického náměstí nebo kultovní ulice Krymská. Dům nabídne pečlivě renovované společné prostory a zachované původní prvky jako špaletová okna, dvoukřídlé vstupní dveře, lodžiové stěny, schodišťové zábradlí. Plánované dokončení březen 2019.

Dispozice bytu ve 3. podlaží orientovaného na jih do ulice nabízí prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyň, ložnici s místem pro vestavěnou skříň, koupelnu a vstupní chodbu.

Byt je na prodej ve stavu white walls (kolaudační minimum), tedy před dokončením finálních povrchů a tak umožňuje budoucímu majiteli upravit interiér dle vlastních představ. Kupní cena zahrnuje sklep.

Lokalita Vršovic prochází dynamickou proměnou, za kterou stojí nejen městská část, ale i řada sousedských projektů a iniciativ. Nejzářivějším příkladem nové tváře Vršovic je ulice Krymská, kterou deník The New York Times označil za jednu z 12 nejoblíbenějších evropských ulic. Krymská i její okolí překypují ryze lokálními podniky – od bister, kaváren a domácích pekáren až po komorní kino, jógové studio a nejrůznější pop-up projekty. Nedaleko se nachází Havlíčkovy sady s vlastní vinicí a na opačné straně sportovní areál s bazénem nebo nákupní centrum. Tramvajová zastávka je vzdálená 250m od domu a do centra Prahy se dostanete za pár minut. Autem se snadno napojíte na Jižní spojku.

Plocha bytu celkem (dle NOZ) 58 m2, interiér 51,2 m2, sklep 1,8 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30891
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.