Byt, 3+kk

Právě dokončený byt se zasklenou lodžií je umístěn ve 3. podlaží moderního bytového domu v developerském projektu La Crone od zkušených architektů z Atelieru 8000. Projekt je zasazen do zeleně v těsném sousedství oblíbeného parku Ladronka a městské památkové zóny Tejnka s nezaměnitelným geniem loci.

Dispozice nabízí 40metrový obytný prostor s kuchyní, jídelnou a zasklenou lodžií. Dále je zde hlavní ložnice s en-suite koupelnou, druhá ložnice, sdílená koupelna a velká vstupní hala.

Vybavení zahrnuje dřevěné podlahy, velkoformátová dřevohliníková okna, podlahové konvektory a vyhřívanou dlažbu v koupelnách. Vytápění domu zajišťuje centrální plynový kondenzační kotel. Vstupní dveře jsou protipožární bezpečnostní (tř. 2). Skleněné zábradlí lodžie neruší výhled ani nebrání přístupu světla. Součástí kupní ceny je sklep a výlučné právo užívání garážového stání. V domě je kočárkárna.

Projekt poskytuje velmi klidné bydlení s mnoha příležitostmi ke sportu i relaxaci. Díky množství zeleně a převládajícím západním větrům je zde jedna z lokalit s nejčistším vzduchem v Praze. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně mezinárodních školek a prestižních škol, 5 minut autem je také nemocnice s dětskou pohotovostí. Dopravní spojení s centrem zajišťují tramvaje, zastávka je vzdálena cca 200 m. Místo má výhodnou polohu pro cesty autem na letiště.

Interiér 101,4 m2, lodžie 6,7 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31079
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    101 m²
  • Lodžie
    7 m²
  • Celková plocha
    108 m²
  • Parkování
    garážové stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.