Byt, 4+kk

V Praze je mnoho krásných bytů. Jen některé však vynikají a mohou se srovnávat s rezidencemi světových metropolí. Jedním z nich je reprezentativní byt po nedávno dokončené kompletní nákladné rekonstrukci, která dodala interiéru punc vysoké kvality a zároveň originality. Nachází se v úplném centru Nového Města, jen pár kroků od pohyblivé sochy hlavy Franze Kafky umělce Davida Černého. Blízko je na Václavské náměstí, do Františkánské zahrady a v podstatě kamkoliv, kam v centru potřebujete.

Dispozice je rozčleněna na dvě části. Část orientovaná do ulice nabízí 60metrový důstojný obývací pokoj s kuchyní a hlavní ložnici s en-suite koupelnou. Další 2 ložnice (jedna z nich s vlastní koupelnou) a lodžie (o velikosti 14 m2) jsou orientované do klidného vnitrobloku. Dále je zde prostorná vstupní hala/chodba s úložným prostorem a třetí koupelna s toaletou.

Pečlivým výběrem materiálů i důrazem na profesionální koncept rekonstrukce vznikl na první pohled kvalitně dokončený byt s jedinečnou atmosférou a designem. Vybavení zahrnuje například klimatizaci v obývacím prostoru a přípravu v ložnicích, dubové parkety, stěrky v koupelnách, repliky původních oken, na míru vyrobené dřevěné dveře a obklady, značkové vybavení koupelen, vestavěný nábytek na míru včetně kuchyně s mramorovou deskou, spotřebiči Siemens a vinotékou, osvětlení od firmy Bulb, alarm a bezpečnostní vstupní dveře. Cena bytu zahrnuje interiérové vybavení.

Klasický činžovní dům s upravenými společnými prostory a novým výtahem v centru Nového Města. Nedaleká moderní pasáž Paláce Rosseta spojuje Jungmannovu ulici s obchodním centrem Quadrio a Národní třídou. Plná občanská vybavenost v pěším dosahu a skvělá dopravní dostupnost dvou stanic metra a tramvají. Kromě divadel, kin, restaurací, kaváren, barů a mnoha obchodů jsou v blízkosti i školy všech stupňů a lékařské služby. Zeleň poskytuje blízká Františkánská zahrada a Karlovo náměstí s parkovou úpravou.

Interiér 160,5 m2, lodžie 14 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31127
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    8 200 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    161 m²
  • Lodžie
    14 m²
  • Celková plocha
    175 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.