Byt, 4+kk

Klimatizovaný byt 4+kk bez přímých sousedů, se 2 lodžiemi, 2 garážovými místy a designovým interiérem ve vysokém standardu provedení je umístěn ve 3. podlaží komorního projektu Whitegray navazujícího na vilovou čtvrť na jižní stráni oblíbené části Prahy 4 – Podolí.

Plochu bytu, která vznikla spojením 2 jednotek (88,5 m2 a 40,2 m2), tvoří obytná kuchyně s jídelnou a lodžií, obývací pokoj, hlavní ložnice s druhou lodžií, další dvě ložnice, dvě koupelny, prostorná technická místnost a vstupní hala.

Podlahy jsou z dřevěného masivu, v obou koupelnách vytápěná dlažba. Dostatek světla zajišťují francouzská eurookna. Kuchyňská linka obsahuje 2 vestavěné lednice (jedna menší, nápojová), troubu s parní funkcí, kávovar a menší bar, spotřebiče jsou značky Siemens. Cena zahrnuje na míru vyrobený vestavný nábytek. Jídelnu, obývací pokoj a hlavní ložnici chladí klimatizační jednotky Daikin. Součástí vybavení jsou také bezpečnostní dveře a alarm Jablotron. Byt disponuje dvěma sklepy, i ty jsou zabezpečené alarmem, a 2 garážovými stáními. Vytápění zajišťuje centrální plynová kotelna v domě. Projekt se 14 bytovými jednotkami, kolaudovaný v r. 2016, navrhl architektonický atelier KAAMA.

Podolí nabízí příjemné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v dosahu, množství zeleně a široké možnosti sportovního vyžití. Pár kroků od domu funguje základní škola, prodejna potravin a kavárna, v pěším dosahu je také mateřská škola, restaurace, tenisové kurty, plavecký bazén nebo volnočasový areál Žluté lázně. Rychle se lze napojit na oblíbenou cyklostezku podél Vltavy, po níž je možné pohodlně po rovině dojet až do centra nebo naopak na opačnou stranu ven z Prahy. Dopravní spojení zajišťují autobusy, cesta k tramvajové zastávce Dvorce trvá pouhé 2 minuty, ke stanici metra Smíchovské nádraží 10 minut.

Celková podlahová plocha 128,7 m2, lodžie 4,6 m2 a 3,3 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31259
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    129 m²
  • Lodžie
    8 m²
  • Celková plocha
    137 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání v suterénu
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.