Byt, 4+kk

Precizně zrekonstruovaný byt s praktickou dispozicí a velkou terasou je umístěn ve 2. podlažíh komplexu Velká Skála, který se skládá z komorních bytových domů, rodinných vil a upravených uliček lemovaných stromy. Rezidence je zasazena v místě s výhledem na Prahu, s čistým vzduchem a několika lesoparky v těsné blízkosti.

Na obývací pokoj navazuje jižní část terasy, světlý kuchyňský kout má dveře na zasklený ochoz vedoucí téměř po celém obvodu bytu. Dále je zde jižní ložnice se vstupem na terasu a s en-suite koupelnou (sprchový kout, WC), severozápadní ložnice s přístupem na zasklený ochoz, severní ložnice, sdílená koupelna (s vanou), samostatná toaleta, komora a předsíň.

Součástí kvalitního vybavení jsou dřevěné podlahy (pečený kartáčovaný dub), plastová okna s interiérovými žaluziemi, interiérové dveře Sapeli, bezpečnostní vstupní dveře, velkoformátová dlažba v koupelnách nebo sanita Hansgrohe a Laufen. Kuchyňská linka navržená architektkou má spotřebiče Siemens (mj. bílou indukční varnou desku a vestavný kávovar), pracovní desku z Technistone a výsuvný jídelní stůl. Kupní cena zahrnuje veškerý nábytek vyrobený na míru (např. kompletně zařízenou ložnici).

Okolo domu jezdí pouze rezidenti a návštěvy, a tak zde panuje krásný klid. Místo nabízí příjemné bydlení v blízkosti rozlehlé botanické zahrady, Čimického háje nebo ZOO, v pěším dosahu mateřské i základní školy, polikliniky, aquaparku či tenisových kurtů. V okolí je hned několik supermarketů. Z blízké autobusové zastávky jezdí spoje 4 minuty ke stanici metra Kobylisy.

Interiér 109,26 m2, terasa 43,09 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31426
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    109 m²
  • Terasa
    43 m²
  • Celková plocha
    152 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.