Byt, 3+1

Bydlení v místě, které v Praze touží vidět každý turista. Zrekonstruovaný byt s vysokými stropy je umístěn ve 4. podlaží krásně upraveného činžovního domu s výtahem stojícího přímo na Královské cestě u Malostranského náměstí a jen pár kroků od Karlova mostu.

Dispozici tvoří obývací pokoj, samostatná kuchyně, 2 ložnice, velká vstupní hala s krbovými kamny, chodba, koupelna a toaleta. Okna jsou orientovaná na jihozápad do ulice a na severovýchod do vnitrobloku.

K vybavení patří repasovaná špaletová okna, repasované původní interiérové dveře a parkety, plně vybavená kuchyně. K bytu přísluší právo užívání sklepní kóje. Dům má reprezentativní vstupní halu, novou fasádu a rozvody.

Královskou cestou po staletí projížděli čeští králové ke korunovaci v katedrále sv. Víta na Pražském hradě. Okolí je bohaté na významné architektonické památky, jako je třeba kostel sv. Mikuláše, množství paláců nebo Malostranské mostecké věže tvořící vstup na Karlův most. Lokalitu charakterizují také krásné zahrady, v těsné blízkosti je nejstarší pražská zahrada Vojanovy sady. Blízko je do obchůdků, restaurací, kaváren, ale také škol a občanské vybavenosti. Tramvajová zastávka je nedaleko, jen několik minut chůze a stanice metra linky A je v docházkové vzdálenosti.

Interiér 112,5 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31467
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 380 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    113 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.