Západní penthouse 5 + 1

Západní penthouse

Unikátní penthouse s vybavením od prémiové italské značky Molteni a 360° střešní terasou s privátním bazénem se rozprostírá na posledních 3 podlažích západní věže nejvyššího obytného domu v České republice, V TOWER, Prague.

Třípodlažní penthouse o celkové rozloze 597,1 m2 nabízí nebývale vzdušné dispoziční řešení, logicky oddělující klidovou a denní zónu. Ve 29. podlaží se nachází vstupní hala s privátním výtahem, který prakticky protíná všechna tři patra, impozantní schodiště vedoucí do dalšího podlaží, 3 ložnice s en-suite koupelnami (2 se šatnou), komora a 2 terasy. O poschodí výše je velkorysý obytný prostor s menší terasou, na něj navazuje kuchyně s jídelnou, která je propojená s 50metrovou jižně orientovanou terasou. V témže patře se nachází pracovna, koupelna, 2 komory a samostatná toaleta. Třetí patro penthousu, na které vede venkovní schodiště i výtah, tvoří střešní terasa s plochou přes 170 m2 s nerezovým bazénem a nerušenými výhledy na celou Prahu i široké okolí.

Pocit naprosté volnosti a dokonalého soukromí umocňuje nejen poloha 266 metrů nad mořem, ale i mezibytové stěny pohlcující zvuk a špičková protihluková opatření ve fasádě. Čistý vzduch a příjemné klima zajišťuje systém výměny vzduchu a nejmodernější, přírodou inspirované chlazení. Velkoformátová okna poskytují velkorysý přísun denního světla a panoramatické výhledy na stověžatou metropoli. Díky unikátní konstrukci budovy má navíc každý pokoj přístup na balkon či terasu. Pro pohodlí je připraven interiérový nábytek tradiční italské značky Molteni, která už od r. 1934 vyrábí produkty promyšlené do posledního detailu.

V TOWER, Prague nabízí život v maximálním pohodlí, v duchu luxusních mrakodrapů Manhattanu či Londýna. Rezidentům je tak dispozici široká škála služeb na vysoké úrovni, včetně nonstop recepce a technické správy, concierge servisu, spa a wellness zóny, tělocvičny, privátního kina s audiosystémem DOLBY Atmos a mnoho dalšího. K penthousu přísluší 4 parkovací místa v soukromé garáži, kde lze zaparkovat i nadstandardně velká vozidla, 1 oddělené parkovací stání a 1 dobíjecí stanice pro elektromobily. Budova byla navržena a realizována týmem odborníků z celého světa za použití prvotřídních materiálů a důmyslných technologií. Vznikla tak architektonická dominanta ve tvaru V, která obohatila pražské panorama.

Podlahová plocha dle OZ 339,4 m2, terasy 257,7 m2.

Pro více informací navštivte webové stránky www.vtowerpenthouse.com.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3
  • Půdorys 4

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    31816
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    339 m²
  • Terasa
    258 m²
  • Celková plocha
    597 m²
  • Parkování
    Garáž pro 4 vozy a 1 oddělené stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.