Byt, 4+kk

Moderní rodinné bydlení (polovina dvojdomu) se saunou a jižně orientovanou zahradou stojí na unikátním místě v Troji. Lokalita poskytuje dokonalý klid, soukromí a množství zeleně, zároveň je dobře dostupná autem i MHD (10 minut na výstaviště, 20 minut do Palladia) a zastávka je 1 minutu chůzí od domu.

Dispozice je účelně rozdělena na společenskou a privátní zónu. Přízemí tvoří obývací pokoj s jídelnou, kuchyně, vstupní hala a toaleta. Vzdušný obývací pokoj, s celoplošnými okny, má přímý vstup do pěkně upravené zahrady. V patře je hlavní ložnice s en-suite koupelnou, další 2 ložnice a sdílená koupelna. Suterén je využit na technickou místnost a navazující garáž.

Nemovitost byla postavena před cca 10 lety, interiér je vybaven kvalitními materiály: dřevěné plovoucí podlahy a eurookna, betonové schodiště obložené dřevem, kamenná pracovní kuchyňská deska. K pohodlí a pohodě přispívá sauna a vířivka na zahradě nebo krb na dřevo v obývacím pokoji. V domě je dostatek úložných prostor: sklep, garáž a prostor pod terasou. Kromě garáže lze parkovat i na 2 venkovních stáních pod přístřeškem. Zahrada je kultivovaná s pěkně vzrostlými stromy, dům má zabezpečovací zařízení. Vytápění a ohřev vody je zajištěno plynovým kotlem.

Místo umožňuje velmi klidné a romantické bydlení. Okolí s množstvím přírodních pamětihodností charakterizují lesy, louky, řeka a skály, kousek po pohodlné cyklostezce je možné dojít či dojet do zoologické i botanické zahrady. Kompletní občanská vybavenost je vzdálena pár minut jízdy autem či autobusem.

Užitná plocha 130 m2, zastavěná plocha 70 m2, zahrada 178 m2, pozemek 240 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32322
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    130 m²
  • Zahrada
    178 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.