Byt, 4+1

Prostorný zrekonstruovaný byt, který po celý den postupně obchází slunce, je umístěn ve 3. podlaží nárožního novobarokního domu s výtahem, na rohu boční Žitomírské ulice a upravené Kodaňské třídy se širokými chodníky lemovanými stromy. K bytu je možné pronajmout parkovací stání. Okolí nabízí množství škol, sportovišť, parků, bister nebo kaváren, příjemná lokalita má také skvělé spojení do centra.

Jihozápadně orientovaný byt s výškou stropů více než 3 metry tvoří obývací pokoj s arkýřem a balkónem, kuchyně s jídelnou oddělená od obývacího pokoje dvoukřídlými dveřmi, dále pracovna s balkónem, 2 ložnice (z toho jedna s balkónem), koupelna (vana, sprchový kout, dvojumyvadlo), samostatná toaleta a noblesní vstupní hala s klenutým stropem. Snadnou úpravou lze vytvořit další koupelnu, byt lze též rozdělit na 2 samostatné jednotky.

Interiér je po kompletní pečlivé rekonstrukci, při které byly mj. odhlučněny stropy, podlahy i okna, položeny nové parkety ze dřeva iroko, zrenovovány původní kazetové dveře s pískovanými skly a špaletová okna včetně mosazných klik a kliček nebo zabudováno ozvučení. Byt má smart home systém na ovládání topení, bezpečnostního zařízení a světel. Kuchyňská linka německé značky Schüller je vybavena pracovní deskou z umělého kamene a vestavnými spotřebiči značek AEG, Electrolux (indukční varná deska), Liebherr (americká lednice) nebo Bosch (vestavěný kávovar). Vytápění zajišťuje centrální kotelna v domě. Součástí nabídky je možnost postoupení nájemní smlouvy na parkovací stání ve dvoře nebo garážové stání nedaleko domu. Obyvatelé mohou využívat kóji na uskladnění kol ve vnitrobloku.

V rychlém pěším dosahu je kompletní občanská vybavenost: státní i soukromé školy od mateřské po gymnázia, sportovní oddíly a kluby včetně Sokola, mnoho dětských hřišť, obchody, lékárna, pošta a velký výběr kaváren, bister i restaurací. Z blízké tramvajové zastávky jezdí linky ke stanici metra na náměstí Míru a do centra, které je vzdáleno jen pár minut jízdy. V okolí je několik parků, krátkou procházkou lze dojít i do romantické Grébovky.

Interiér 160 m2, balkóny 2x 1,4 m2 a 1,7 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32495
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    160 m²
  • Balkón
    5 m²
  • Celková plocha
    164 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.