Byt, 3+kk

Nový slunný mezonetový byt (zkolaudován v r. 2019) s terasou a výhledem na budovu Národního muzea je součástí revitalizovaného činžovního domu s výtahem, stojícího v boční ulici na rozhraní Vinohrad a Nového Města, v rychlém pěším dosahu centra.

Dispozici vstupní úrovně v 5. podlaží tvoří obývací pokoj s přípravou na kuchyň, prostorná vstupní hala, koupelna (se sprchovým koutem), samostatná toaleta a šatna s přípojkou na pračku. V patře jsou 2 ložnice se vstupy na terasu orientovanou do vnitrobloku, dále koupelna (s vanou) a galerie.

Interiér je dokončen ve vysokém standardu, který zahrnuje mj. masivní dubové podlahy, velkoformátové obklady, domovní videotelefon nebo přípravu na klimatizaci. Obytný prostor prosvětlují velká ateliérová okna. Vytápění zajišťuje úsporný plynový kotel. Dům je po rekonstrukci inženýrských sítí, střechy, společných prostor a fasády. Výtah je nový prosklený. K jednotce přísluší sklepní kóje.

Z domu je kousek ke stanici metra a tramvaje I. P. Pavlova nebo Muzeum, v docházkové vzdálenosti je kompletní občanská vybavenost (obchody, restaurace, kluby, kina i divadla). Z blízkého Hlavního nádraží jezdí mnoho vnitrostátních i mezinárodních vlaků a je odsud přímé autobusové spojení s letištěm. Přes nedávno upravené Čelakovského sady lze během chvilky dojít na Václavské náměstí, možnost relaxace v zeleni nabízejí nedaleké Riegrovy sady.

Podlahová plocha 108,1 m2, terasa 6 m2, sklep 3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32661
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    108 m²
  • Terasa
    6 m²
  • Celková plocha
    114 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.