Byt, 1+kk

Západně orientovaná garsoniéra s garážovým stáním je umístěna ve 2. podlaží moderního viladomu, který je součástí obytného souboru Zátiší Hodkovičky s privátní zahradou. Soubor je zasazen do klidné lokality v blízkosti lesoparku a několika volnočasových areálů.

Dispozici tvoří obytný prostor s kuchyní, předsíň a koupelna (s vanou, WC, umyvadlem, otopným žebříkem a přípojkou na pračku).

Vyšší standard zahrnuje dřevěná eurookna (tmavý ořech) s izolačními dvojskly a venkovními žaluziemi, třívrstvé dubové podlahy, sanitární zařízení Laufen, vanu Kaldewei a bezpečnostní vstupní dveře. Vytápění z centrální plynové kotelny v domě. Dům je vybaven kamerovým systémem.

Oblíbená lokalita v sousedství prvorepublikové vilové zástavby poskytuje dobrou dostupnost centra a služeb. V blízkosti je autobusová zastávka, tramvajová zastávka vzdálena cca 10 minut pěšky, obchodní centrum, restaurace a také mnoho možností sportovního vyžití: rozlehlý lesopark, golfový areál, cyklostezka a inline dráha podél Vltavy, tenisové kurty s posilovnou, skatepark nebo jezdecký a kanoistický oddíl. Cesta autobusem ke stanici metra Kačerov nebo Budějovická trvá 16 minut, k zastávce tramvají Nádraží Braník je to 3 minuty.

Interiér 25,53 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32735
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 500 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    26 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání v ceně
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.