Byt, 3+kk

Tichý byt s vysokými stropy a balkonem do zahrady leží ve 2. podlaží zrekonstruovaného činžovního domu bez výtahu s pouhými 2 jednotkami na patře. Žádaná lokalita v blízkosti Stromovky i Letenských sadů, s kompletními službami a perfektním spojením do centra.

Dispozici tvoří obývací pokoj s jídelnou, kuchyňský kout, 2 ložnice – velká do klidné ulice, menší do vnitrobloku, dále koupelna (s vanou, umyvadlem, přípojkou na pračku), samostatná toaleta, spíž, chodba a zádveří. Z chodby vede vstup na západně orientovaný balkon s výhledem do zeleně.

Okna jsou repasovaná dřevěná špaletová (do ulice) a plastová (do vnitrobloku), podlahy laminátové a s dlažbou. Ve větší ložnici jsou vybudována spací patra. Rozvody topení a plynový kotel jsou nové, interiér vybízí k modernizaci. Dům je po rekonstrukci (včetně venkovní fasády, vnitřních prostor či stoupaček). Vnitroblok tvoří klidná upravená zahrada s herními prvky a zákazem venčení psů. K bytu přísluší sklepní kóje s bezpečnostními dveřmi. Parkování před domem v zóně pro rezidenty.

Byt je umístěn jen pár kroků od Národní galerie ve Veletržním paláci, artového kina Bio Oko nebo divadla Alfréd ve dvoře, kousek od Stromovky a Letenských sadů. V okolí je velké množství bister, kaváren, restaurací a obchodů, konají se zde pravidelné farmářské trhy, brzy přibude velké nákupní centrum. V pěším dosahu jsou mateřské i základní školy (státní i soukromé), gymnázium, poliklinika, pošta, knihovna a další služby. Velmi rychlé spojení s centrem zajišťují tramvaje (náměstí Republiky 6 minut), v pěším dosahu nebo 1 zastávku tramvají je stanice metra linky C Vltavská, pár minut jízdy tramvají je stanice linky A Hradčanská.

Interiér 74,5 m2, balkon 2,1 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32765
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    74 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    77 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.