Byt č.1.5/ 1.NP 1+kk

Zahradní byt se západně orientovanou terasou bude součástí právě vznikající Rezidence U Hvězdy. Svým obyvatelům poskytne privátní zahradu sousedící s Oborou Hvězda a příjemné bydlení díky moderním technologiím i použití kvalitních materiálů. A to v lokalitě s množstvím zeleně, bohatým výběrem služeb a rychlým spojením do centra i na letiště. Předpokládaný termín dokončení 2Q/2021.

Interiér je navržen jako 1+kk s velkou obytnou místností s jídelním a kuchyňským koutem, na kterou navazuje terasa. Dále je zde koupelna a vstupní hala.

Energeticky pasivní dům
zajistí minimální náklady na energie a každodenní tepelný komfort bez ohledu na venkovní teploty. Vysoký standard interiéru zahrnuje mj. rekuperační jednotku, podlahy z kartáčované dubové dýhy, velkoformátovou dlažbu (60x60 a 60x30 cm), tepelně a akusticky izolační bezúdržbová hliníková okna s předokenními žaluziemi nebo sanitární zařízení značek Villeroy & Boch, Hansgrohe, Grohe a Hüppe. Vytápění ústřední z centrální kotelny (s plynovými kondenzačními kotli). O bezpečí se postará kamerový a elektronický zabezpečovací systém, bezkontaktní klíč ke vchodovým dveřím do domu, bezpečnostní vstupní dveře do bytu NEXT (tř. 3) nebo domovní videotelefon s barevnou obrazovkou. K jednotce přísluší sklep. K bytu je nutné zakoupit garážové stání. Garáž je vybavena dobíjecí stanicí pro elektromobily.

V pěším dosahu jsou mateřské a základní školy, gymnázium i nákupní možnosti od malých pekařství, farmářských obchodů až po supermarkety. Zástavbu doplňují zahrady, upravené trávníky, vzrostlé stromy a dětská hřiště. V rychlém dosahu jsou velké zelené plochy ideální pro sport i relaxaci: kromě Obory Hvězda též park Ladronka nebo přírodní rezervace Divoká Šárka. Popularitu čtvrti ještě zvedla stanice metra Petřiny, díky níž je centrum vzdáleno pouhých 10 minut jízdy. Stejně rychlá je i cesta autem na letiště. Kromě metra lze využít i několik tramvajových a autobusových spojů.

Podlahová plocha dle OZ 45,8 m2, terasa 5,2 m2, zahrada 28,2 m2, sklepní kóje 2,7 m2.

Pro další informace navštivte webové stránky projektu www.rezidenceuhvezdy.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    32991
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    46 m²
  • Terasa
    5 m²
  • Celková plocha
    51 m²
  • Zahrada
    28 m²
  • Parkování
    garážové stání 570.000 Kč vč DPH
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    A
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.