Byt, 4+1

Byt s balkonem a unikátním výhledem na Hradčany, Petřín, Vltavu, protější Žofín a další pražské památky je umístěn ve 4. podlaží měšťanského domu s výtahem z počátku 20. století od významného architekta Kamila Hilberta. Dům stojí v atraktivní lokalitě v těsné blízkosti Národního divadla.

Dispozici tvoří velký obývací pokoj s balkonem a kuchyní, ložnice s koupelnou a toaletou a 2. ložnice s en-suite koupelnou. Všechny tři místnosti mají západní orientací (směrem k řece/na nábřeží). Dále je zde 3. ložnice s východní orientací do vnitrobloku, vstupní hala a samostatná toaleta.

Okna jsou špaletová s izolací, na podlahách parkety (v chodbě plovoucí dřevěná podlaha, v koupelnách dlažba). V jedné z ložnic je zachována původní štuková výzdoba stropu, vytvořená Vojtěchem Suchardou, který se také podílel na rekonstrukci orloje na Staroměstském náměstí. Balkon je z venkovního pohledu dominantou celého domu. Vytápění plynovým kotlem. Součástí kupní ceny je velká samostatná garáž a 1 venkovní parkovací stání. Dům se secesními a novogotickými prvky je kulturní památkou a byl vybudován podle návrhu architekta Kamila Hilberta, který se proslavil především dostavbou katedrály sv. Víta. Budova je pečlivě zrekonstruována, vstupní vestibul a schodiště jsou bohatě zdobeny původní štukovou dekorací, barevnými vitrážovými okny, keramickou dlažbou a kovovým tepaným zábradlím.

V pěším dosahu je kompletní občanská vybavenost i mnoho pamětihodností. Pro běžný život je výhodou blízkost potravin, mateřské a základní školy i gymnázia, v okolí je mnoho restaurací a kaváren, divadel a galerií. Tramvajová zastávka je pár kroků od domu, v pěším dosahu je i stanice metra linky B (Karlovo náměstí nebo Národní třída). Možnost relaxace v zeleni poskytuje ostrov Žofín, kde je dětské hřiště nebo půjčovna lodiček, blízko je také na Střelecký ostrov i na Kampu a do Petřínských sadů na protějším břehu Vltavy. Na blízké náplavce na Rašínově nábřeží se pravidelně konají oblíbené farmářské trhy.

Interiér 119,9 m2, balkon 2,15 m2, garáž 23 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33000
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 114 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    120 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    122 m²
  • Parkování
    Samostatná garáž + 1 venkovní stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.