Byt, 1+kk

Nedávno dokončený slunný byt s balkonem do vnitrobloku je umístěn v 5. podlaží precizně a zároveň citlivě zrestaurovaného secesního domu z roku 1906, stojícího na klidném náměstí s parkovou úpravou. Oblíbená lokalita blízko centra s perfektně fungující infrastrukturou a velkým množstvím zeleně.

Původní dispozice byla 2+kk, nyní 1+kk. Obytná kuchyně je rozdělena na jídelní, spací a relaxační prostor, odkud vede vstup na jihozápadně orientovaný balkon. Dále je zde vstupní hala a koupelna.

Byt byl dokončen při kompletní rekonstrukci domu, do 31. 1. 2020 trvá záruka (na vybavení ve standardu developera). Součástí standardu je dřevěná podlaha norské značky Boen, španělská mozaiková dlažba Peronda, podlahové vytápění ve vstupní hale a koupelně, sanitární zařízení Villeroy & Boch, sprchový kout Hüppe a bezpečnostní vstupní dveře (třída 3). Dřevěná okna jsou repliky původních. Topení elektrické. Dům byl kompletně zrekonstruován, je zde výtah.

Lokalita poskytuje vše potřebné pro pohodlné městské bydlení. V bezprostřední blízkosti funguje množství kaváren, bister a restaurací i sportovišť. Je zde multifunkční kulturní prostor Forum Karlín a několik parků, z nichž největší je na vrchu Vítkov. Okolím vedou cyklostezky, nedaleko je golfový klub Marina. Do centra se lze dostat během pár minut metrem, tramvají i pěšky.

Podlahová plocha dle OZ 42,3 m2, balkon 4 m2, sklep 5,2 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33003
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 499 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    42 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    46 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.