Byt, 2+1

Byt s velkoryse pojatými místnostmi a garážovým stáním je umístěn ve 2. podlaží kompletně renovovaného památkově chráněného barokního paláce „Měšťanský dům U Zlatého a bílého jednorožce“, situovaného v blízkosti Karlova mostu, Petřínských a Vojanových sadů, Kampy či Pražského hradu.

Dispoziční řešení nabízí prostornou halu s obývacím pokojem a jídelnou, samostatnou kuchyň s vinotékou, ložnici s en-suite koupelnou s toaletou, centrální koupelnu (také s WC) a šatnu.

K dobové atmosféře přispívají štukové ozdoby, masivní dvoukřídlé dveře a zámecké mozaikové parkety v celém bytě (vyjma koupelen). Okna jsou dřevěná špaletová. Bezpečí zajišťuje videotelefon, alarm, požární hlásič či bezpečnostní vstupní dveře. V domě je výtah a automatická vjezdová brána. Vytápění z centrální plynové kotelny v domě. K jednotce přísluší parkovací místo v garáži ve vnitrobloku. Historie budovy sahá až do 14. století. Budova přežila 2 velké požáry v letech 1420 a 1503, v dalších stoletích probíhaly průběžné opravy a přestavby. Byl zde vyhlášený zájezdní hostinec, který navštívilo mnoho významných osobností, například Ludwig van Beethoven, W. A. Mozart, Mikoláš Aleš či Albert Einstein.

Dům je umístěn na romantickém malostranském náměstíčku pouhou minutu chůze od zastávky tramvají nebo 5 minut od stanice metra. Veškerá občanská vybavenost je v krátké pěší nebo dojezdové vzdálenosti. Lokalitu zpříjemňuje množství upravených zelených ploch: poklidné Vojanovy sady, park na Kampě, několik úchvatných zahrad a rozlehlé Petřínské sady.

Interiér 93,54 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33517
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    94 m²
  • Parkování
    Garážové parkovací stání
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.