Byt, 3+kk

Efektivně řešený byt o dispozici 3+kk se nachází ve 4. podlaží nově zrekonstruovaného rohového činžovního domu z 20. let minulého století, stojícího na oblíbené Letné v těsné blízkosti Stromovky, nedaleko Letenských sadů a ve snadném dosahu centra.

Interiér nabízí obývací pokoj s otevřenou kuchyní a francouzským oknem do klidného vnitrobloku, 2 ložnice (o velikosti 20 m2 a 16 m2), koupelnu (s vanou a toaletou) a předsíň.

Standard vybavení zahrnuje masivní dubové podlahy, dřevěné bezfalcové interiérové dveře Sapeli a bezpečnostní vstupní dveře, dřevěná okna s izolačním trojsklem a celoobvodovým kováním, velkoformátové keramické obklady a dřevěnou stěnu v koupelně, sanitu Jika a HansGrohe, požární hlásič, domovní videotelefon a elektrické vytápění. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou varnou deskou a troubou Bosch. K jednotce přísluší sklep. Dům je po kompletní rekonstrukci zachovávající historickou atmosféru, výtah je moderní hydraulický.

Vyhledávaná adresa se nachází na pomezí Prahy 6 a 7 v blízkosti dvou velkých parků – Stromovky a Letenských sadů, veškeré občanské vybavenosti a v místě s perfektním spojením do centra díky nedaleké tramvajové zastávce a stanicím metra (5 minut jízdy tramvají stanice metra linky C Vltavská, 4 minuty stanice linky A Hradčanská). V okolí fungují mateřské a základní školy i gymnázium, artové kino, Národní galerie, Výstaviště, sportovní areál, squashová hala, fitness centrum, mnoho kaváren, pekařství, farmářských obchodů, bister a restaurací. V blízkosti se dokončuje také velké obchodní centrum.

Interiér 69,69 m2, sklep 4,3 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    33695
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.