Byt, 2+1

Světlý klimatizovaný čtyřpokojový byt s lodžií a balkonem bude součástí právě vznikající Nové rezidence s podzemním parkováním, zelenou vegetační střechou nad podzemním podlažím mezi domy a širokým atriem plným zeleně. Svým obyvatelům poskytne komfortní bydlení díky moderním technologiím a použití kvalitních materiálů. A to v příjemné rezidenční lokalitě Starého Města, s bohatým výběrem služeb a v blízkosti zelené Medické nebo Prezidentské zahrady. Předpokládaný termín dokončení 11/2020.

Interiér bude tvořit obývací pokoj propojený s kuchyní, jídelnou a lodžií, dále 3 ložnice (1 se vstupem na balkon), koupelna, samostatná toaleta, komora a vstupní hala.

Standardní vybavení bude zahrnovat laminátovou podlahu, kvalitní obklady, dlažbu, interiérové dveře, sanitu značky Standard Ideal a plastová okna a dveře s izolačními trojskly. Navržené je podlahové vytápění z centrální kotelny umístěné v domě, stejně jako otopný žebřík v koupelně. Byt bude klimatizovaný samostatnou jednotkou a bude k němu příslušet sklepní kóje. Vstupní hliníkové domovní dveře budou na čip. K jednotce je možné dokoupit garážové stání v ceně 25 000 eur (s DPH).

Atraktivní lokalita Starého Města nedaleko Obchodní ulice, Medické zahrady a Prezidentského paláce. Všechny potřebné služby a instituce jsou v blízkosti: zdravotní, kulturní i vzdělávací od jeslí až po univerzity. V pěším dosahu jsou také skvělé nákupní možnosti od malých pekáren a farmářských trhů až po supermarkety. Lokalita je velmi oblíbená pro svou bohatou infrastrukturu, široké možnosti sportovního vyžití a rychlou dostupnost autem i MHD.

Interiér 87 m2, lodžie 3 m2, balkon 4 m2, sklep 2 m2.

Cena nemovitosti v provedení "white walls" 333 000 eur (s DPH).
Cena nemovitosti ve standardu 343 000 eur (s DPH).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34350
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    41 m²
  • Lodžie
    4 m²
  • Celková plocha
    45 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.