Byt, 3+1

Světlý byt s velkými místnostmi, vysokými stropy, balkonem a výhledy do zeleně má dobrou adresu na rozhraní Vinohrad a Žižkova. Nachází se ve druhém podlaží činžovního domu v boční ulici lemované vzrostlými stromy nedaleko náměstí Jiřího z Poděbrad a obchodně-zábavního centra Flora.

Na severovýchodní straně bytu je umístěn prostorný obývací pokoj a samostatná kuchyně s jídelnou, odkud vede vstup na balkon s výhledem do upravené zahrady ve vnitrobloku. Díky širokým posuvným dveřím se dá kuchyně propojit s obývacím pokojem, nebo naopak uzavřít, aby kuchyňský provoz nerušil. Ve druhé, jihozápadní části jsou dvě ložnice, obě o velikosti přes 24 m2. Křižovatku bytu tvoří centrální hala, dále je zde šatna, koupelna (s vanou), toaleta a spíž.

Okna jsou dřevěná špaletová s původními mosaznými kličkami a zajímavě členěnými skly, podlahy dřevěné plovoucí. Ložnice zdobí dekorativní štuky a rozety. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Bosch (samostatně stojícími), v hale stojí vestavná skříň. Vytápění plynovým kotlem. K bytu přísluší velký sklep. V domě je moderní výtah. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty nebo lze pronajmout garážové stání v blízkém Korunním dvoře.

V rychlém pěším dosahu funguje několik mateřských škol (včetně anglické), základní i střední škola, supermarkety a menší obchody, restaurace, kavárny, bistra, pošta, lékárna a další služby. Na náměstí Jiřího z Poděbrad se konají oblíbené farmářské trhy. Kdo raději nakupuje v obchodním centru, má v dosahu OC Flora. 200 metrů od domu staví tramvaje, stanice metra linky A je vzdálena 500 metrů.

Interiér 118,11 m2, balkon 3,27 m2, sklep 15.95 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34505
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 930 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    118 m²
  • Balkón
    3 m²
  • Celková plocha
    121 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.