Byt, 4+kk

Nadčasové bydlení na úpatí Malých Karpat s velkou zahradou a terasou v lukrativní bratislavské čtvrti nabízí 4pokojový slunný byt na Kolibě. Spojuje výhody novostavby s moderními designovými prvky v provedení vysokého standardu kvalitních značek. Přínosem lokality je samotné umístění projektu kousek od srdce Bratislavy a zároveň v docházkové vzdálenosti do přírody. Stavba je čerstvě zkolaudována (březen 2020) a připravena k nastěhování.

Interiér bytu tvoří vstupní chodba se šatnou a samostatnou toaletou s umyvadlem, dvě ložnice, koupelna s vanou, obývací pokoj propojený s kuchyní se spíží a jídelní částí, hlavní ložnice s walk-in šatnou a en-suite koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Ze všech pokojů včetně obývacího vede vstup na terasu a do zahrady. Byt je orientován na východ s výhledem na Bratislavu.

Standard bytu tvoří dřevěné podlahy, obklady, dlažba a sanita značky Villeroy & Boch, vodovodní baterie Hansa, interiérové ​​dveře Sapeli s nadstandardní výškou 210 cm a skrytými panty, bezpečnostní protipožární dveře Defendoor, videovrátný, regulovatelné podlahové vytápění s bezdrátovými digitálními termostaty, žebříkový radiátor v koupelně, hliníková okna s izolačním trojsklem, předpříprava na vnější elektrické hliníkové žaluzie, v každém pokoji předpříprava na klimatizaci a také v každém pokoji rozvody TV a internetu.

K bytu je možné dokoupit venkovní parkovací stání za cenu 15 000 eur (s DPH) nebo vnitřní garážové stání v ceně 25 000 eur (s DPH).

Jedinečný bytový komplex na úpatí Malých Karpat se rozkládá v blízkosti centra města a zároveň v tiché části v blízkosti přírody. Okolí nabízí mnoho možností pro cykloturistiku, letní i zimní sporty či procházky po rozlehlých loukách kolibské přírody. V blízkém okolí se nachází občanská vybavenost včetně zastávek MHD, kaváren, restaurací i škol. V pěším dosahu je umístěna soukromá anglická školka, potraviny, pekárna a oblíbený park Gaštanica. Lokalita je oblíbená díky blízkosti přírody a zároveň rychlé dostupnosti centra autem i MHD.

Rezidenci tvoří tři nové čtyřpodlažní bytové domy s vnitřním i vnějším parkováním a zelenými střechami. Pro rezidenty je k dispozici kočárkárna/kolárna i nové dětské hřiště na soukromém oploceném pozemku příslušejícím k domu.

Interiér 109 m2, zděná sklepní kóje 2,5 m2, terasa 39,5 m2, zahrada 220 m2.

Cena nemovitosti ve standardu je 675 600 eur (s DPH).

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34712
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    332 m²
  • Terasa
    39 m²
  • Zahrada
    220 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.