Byt, 2+kk

Designově zařízený, kompletně zrekonstruovaný byt s 18 m2 terasou. Byt se nachází v 6., nejvyšším patře zrenovovaného činžovního domu s předzahrádkou a výtahem v klidné rezidenční lokalitě na rozhraní Vinohrad a Vršovic, pár minut chůze od Heroldových sadů a parku na náměstí Svatopluka Čecha nebo kultovní Krymské. Příjemná lokalita s výbornou občanskou vybaveností v okolí a rychlou dostupností do centra, pár minut chůze od tramvajové zastávky Vršovické náměstí s přímým spojením na metro Náměstí Míru a I. P. Pavlova.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, klimatizovaná ložnice s vestavěnými skříněmi, oboustranný pracovní kout, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta s bidetovou sprškou a vstupní chodba s vestavěnými skříněmi a technickou komorou. Terasa je přístupná z obou hlavních místností.

Velký úložný prostor nad vstupní chodbou, vinylové podlahy, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, centrální elektrické vytápění, elektricky ovládané předokenní žaluzie, myčka, mikrovlnná trouba, sítě proti hmyzu, osázená JZ terasa, sklepní kóje, vstup do budovy na čip, společný úložný prostor v mezipatře domu. Poplatky za společné domovní služby, vodu a vytápění cca 3900 Kč měsíčně včetně fondu oprav (pro 2 osoby).

Interiér 42 m2, terasa 18 m2.

Byt je v současné době pronajatý do konce srpna 2020 za měsíční nájemné 23.000 Kč.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35114
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    42 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    60 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.