B1 | Byt 3+kk, 2.NP

Horský apartmán s jihozápadně orientovaným balkonem a parkovacím stáním, vhodný pro vlastní rekreaci i k investici, je součástí nízkoenergetické novostavby u Ducha hor, vznikající v úplném centru Harrachova, necelých 200 metrů od lanovky na Čertovu horu a v dosahu všech služeb včetně prodejny potravin nebo lékárny. Dokončení je naplánováno na jaro 2022.

Dispozici jednotky nacházející se ve 2. podlaží tvoří 2 ložnice, obývací pokoj s přípravou na kuchyni a se vstupem na slunný balkon s výhledem na Čertovu horu a legendární skokanské můstky. Dále je zde vstupní chodba a koupelna.

Byt bude předán dokončený v kvalitním standardu, zahrnujícím dvouvrstvé dřevěné podlahy značky Heth, interiérové dýhované dveře se světlou výškou 2200 mm, vstupní bezpečnostní protipožární dveře tř. III, plastová okna v barvě antracit s izolačními trojskly nebo sanitu značek Kaldewei, Grohe, Villeroy & Boch. Vytápění bude centrální, ohřev vody vlastním elektrickým bojlerem se 120l zásobníkem. K bytu je nutno dokoupit sklepní kóji, ideální k uskladnění kol, lyží a dalšího sportovního či dětského vybavení. Je také možné koupit jedno parkovací stání s přípojkou na dobíjecí stanici. Bytový dům má bezbariérový přístup a výtah, v přízemí bude fungovat restaurace a další služby.

Ideální poloha v centru Harrachova umožňuje snadný dosah obchodů, půjčoven sportovního vybavení, restaurací a lanových drah. Až k domu vede silnice udržovaná i v zimních měsících. Tradiční horské středisko poskytuje skvělé podmínky pro sportovní vyžití i relaxaci v průběhu celého roku. Ke zdejším zajímavostem patří sklářské a ski muzeum či Mumlavské vodopády. Přímo od domu půjde vyrazit na pěší i cyklistické túry, na běžky i na sjezdovky, kousek je koupaliště i krytý bazén, lávka pro pěší přes říčku Mumlavu nebo Anenské údolí, které na jaře zbělá květy šafránu.

Podlahová plocha dle OZ 68,4 m2, balkón 10,2 m2, sklep 2m2.

Více informací získáte na www.uduchahor.cz.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35221
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    68 m²
  • Balkón
    10 m²
  • Celková plocha
    79 m²
  • Parkování
    parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.