Byt, 3+kk

Kompletně zařízený byt prosvětlený množstvím velkých oken je součástí rezidence s unikátní atmosférou danou kombinací moderních a dobových prvků a umocněnou lukrativním prostředím centra metropole. Budova z r. 1893 zdobená monumentálními sochami stojí v jedinečné Petrské čtvrti mezi nábřežím Vltavy a náměstím Republiky se stanicemi MHD, oblíbeným nákupním centrem i farmářskými stánky.

Dispozici bytu ve 3. podlaží tvoří obývací pokoj s kuchyní a balkonem, hlavní ložnice s koupelnou a šatnou, druhá ložnice (s okny do vnitrobloku), centrální koupelna a velká vstupní hala.

Elegantní interiér s vysokými stropy zdobí štukové fabiony a rozety i další původní řemeslné prvky, okna jsou dřevěná špaletová, na podlahách parkety. Byt je kompletně zařízen, kuchyňská linka je vybavena vestavnými spotřebiči. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Součástí kupní ceny je sklep.
Dům s novobarokní až rokokovou fasádou navržený achitektem Josefem Rydrychem má důstojné společné prostory s bohatou výzdobou, původním kamenným schodištěm a litinovým zábradlím, moderní výtah vede do mezipater. V roce 2014 dům prošel rekonstrukcí.

Rezidence je zasazena do jedné z nejatraktivnějších lokalit v samém srdci Prahy a zároveň bokem od hlavních ulic. Jen pár metrů je vzdáleno nábřeží. Strategická poloha zajišťuje bezproblémovou dopravní dostupnost i vynikající občanskou vybavenost. V bezprostřední blízkosti se nachází nespočet kaváren a restaurací, supermarkety nebo gurmánská pasáž, sportoviště i divadla, kina a galerie. V pohodlné vzdálenosti je tramvajová a autobusová zastávka i stanice metra. V blízkosti domu se rozkládá park Lannova s dětským hřištěm, procházkou přes most lze dojít do Letenských sadů.

Podlahová plocha 112,4 m2, balkon 4 m2, sklep 2,4 m2.

Fotografie jsou z dispozičně stejně řešeného bytu.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35280
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 609 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    112 m²
  • Balkón
    4 m²
  • Celková plocha
    116 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.