Byt, 2+kk

Moderní klimatizovaný zahradní ateliér se nachází v novém komorním nízkoenergetickém polyfunkčním domě postaveném ve vysokém standardu na dobře dostupném místě s množstvím zeleně.

Plocha jednotky je rozdělena na velkou kuchyni s venkovní terasou, ložnici/pracovnu a koupelnu s obloukovou skleněnou stěnou, samostatnou toaletu a předsíň.

Dokonalý komfort
zajišťuje klimatizace, podlahové vytápění a řízené větrání přes rekuperační jednotku, vše ovládané systémem inteligentní domácnosti Loxone. Vstupní dveře jsou bezpečnostní protipožární, interiérové dýhované, okna „od podlahy ke stropu“ mají tepelně a akusticky izolační trojskla, venkovní žaluzie a parapety z umělého mramoru Technistone, ze stejného materiálu je i pracovní deska a obklad kuchyňské linky na míru v provedení lesk. Topení i chlazení zajišťuje tepelné čerpadlo země-voda. K jednotce přísluší sklep. V domě z r. 2016 je pouhých 6 jednotek. K jednotce náleží 1 venkovní parkovací stání.

Architektonicky zdařilá budova je zasazena do vilové zástavby na rozhraní Smíchova a Radlic, v pěším dosahu tramvajové zastávky. Lávkou přes koleje se lze během pár minut dostat ke stanici metra Smíchovské nádraží. V bezprostřední blízkosti domu jsou potraviny, lékárna a drobné obchody, veškerá občanská vybavenost je také v rychlém dosahu. K vycházkám láká několik okolních rozlehlých zelených ploch, například na Pavím vrchu nebo kopci Brabenec, odkud lze dojít či dojet na kole až na Dívčí hrady a dále do přírodního parku Prokopské a Dalejské údolí.

Jednotka je koulaudována jako nebytový prostor - ateliér o dispozici 1+1.

Podlahová plocha 39,2 m2, předzahrádka 42,6 m2, sklep 3,7 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35282
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 250 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    39 m²
  • Zahrada
    43 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.