Byt, 5+kk

Špičkově vybavený tichý byt s klimatizací a systémem inteligentní domácnosti se rozkládá po celém 7. podlaží zrekonstruovaného bytového domu s novým výtahem. Atraktivní lokalita Vinohrady zaručuje příjemné městské bydlení s veškerými službami, množstvím zeleně a rychlým spojením do centra.

Pohodlný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou je orientován na jih do vnitrobloku a nabízí výhled do mohutné koruny stromu. Součástí bytu o celkové výměře 169 m2 jsou dále 3 ložnice, 2 koupelny, samostatná toaleta, prostorná šatna, vstupní hala, chodba a komora.

Interiér navržený architektem Alešem Andrlem zútulňují dubové podlahy. Velkoformátová okna „od podlahy ke stropu“ jsou stíněna roletami. Díky odhlučnění stropů je byt velmi tichý, přísun čerstvého vzduchu zajišťuje rekuperace, optimální teplotu klimatizační jednotky v ložnicích. Obývací pokoj zkrášluje krb, zabudované akvárium a ambientní LED osvětlení. Kuchyňská linka má pracovní desku Technistone a vestavné spotřebiče Siemens (včetně vinotéky), koupelnová sanita je značky Villeroy & Boch. Vytápění topnými konvektory (v koupelnách vyhřívaná podlaha), zdrojem tepla je centrální kotelna v domě. K jednotce přísluší 3 sklepy. Obyvatelé komorního bytového domu mají přístup na privátní zahradu ve vnitrobloku. Parkování je možné před domem v zóně pro rezidenty nebo lze pronajmout parkovací místo v garáži protějšího domu.

Nabízený byt se nachází na perfektním místě, v boční ulici lemované stromy u náměstíčka se známou fontánou. Lokalita je plná příjemných kaváren a dobrých restaurací, cesta ke stanici metra Náměstí Míru nebo tramvajové zastávce Francouzská trvá okolo pěti minut, stejně krátká vzdálenost je do romantické Grébovky. V docházkové vzdálenosti je také několik mateřských a základních škol a gymnázií, soukromých i státních.

Interiér 169,1 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35607
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    6 100 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    169 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.