Byt, 3+1

Zdařile zrekonstruovaný klasický byt s vysokými stropy a balkonem do vnitrobloku leží ve 4. podlaží honosné secesní budovy s výtahem a bohatě zdobenou fasádou. Atraktivní lokalita v pěším dosahu středu města se rozkládá mezi Špilberkem a Kraví horou.

Bytová jednotka vyniká velmi praktickou dispozicí. Z centrální vstupní haly se šatnou lze vstoupit buď do východně orientované společenské části, kde se nachází velká kuchyně s jídelnou propojená dvoukřídlými dveřmi s obývacím pokojem, nebo do ložnic směřujících na západ do klidného zeleného vnitrobloku. 1 z ložnic má i balkon a malou šatnu. Dále z haly vedou dveře do koupelny (s walk-in sprchou, dvojumyvadlem a přípojkou na pračku a sušičku) a na samostatnou toaletu s bidetovou sprškou.

Kompletní rekonstrukce bytu (voda, elektřina, odpady, podlahy, vytápění) proběhla v r. 2015. Na podlahách jsou jasanové parkety (v obytné místností a ložnici původní repasované, v dětském pokoji nové), v hale cementová dlažba s ornamenty, v koupelně velkoformátová dlažba, nové omítky v celém bytě. Okna jsou původní dřevěná kastlová (do ulice) a nová plastová (do dvora). Dřevěné dveře a prahy byly repasované. Součástí vybavení je kuchyňská linka s indukční varnou deskou a pracovní deskou Technistone, velké vestavěné skříně a další úložné prostory. Vytápění plynovým kondenzačním kotlem. Do domu vede vstup s otevíráním na dálkové ovládání, hlídaný kamerami.

Boční jednosměrná ulice, lemovaná vzrostlými stromy a pěkně upravenými domy, souběžná s Úvozem a Veveří, je snadno přístupná tramvají nebo trolejbusem, cesta do středu města trvá MHD necelých 5 minut. V okolí fungují potraviny, kavárny, restaurace, lékárna, porodnice, jsou zde školy od mateřských po vysokou. V rychlém pěším dosahu se nachází Kraví hora se sportovně-rekreačním areálem i Špilberk.

Interiér 136 m2, balkon 2 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase například přes aplikaci WhatsApp, FaceTime, Messenger nebo Skype.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35653
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    Zahrnuty
  • Podlahová plocha *
    136 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    138 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.