Byt, 3+kk

Elegantní klimatizovaný byt s balkonem a parkovacím stáním je umístěn v klasické, důkladně zrekonstruované budově s krásnou kachlovou fasádou. Nachází se v blízkosti jedné z nejkrásnějších ulic Lisabonu, Avenida da Liberdade lemované stromy. Z této klidné části metropole máte na dosah ruky mnoho významných městských památek.

Hlavní část interiéru je rozdělena na obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní. Tato společenská zóna je díky velkým francouzským oknům a balkonům velmi světlá, okna poskytují pěkný výhled do zeleně. Dále jsou zde 2 ložnice s vestavěnými skříněmi, přístupem na balkon a s vlastními koupelnami (jedna s vanou, druhá se sprchou). U hlavního foyer je hostinská toaleta.

Apartmán je vybaven nadstandardním vybavením, které zahrnuje chlazení/topení, tepelně a akusticky izolační okna, dřevěné podlahy, moderní kuchyni s vestavěnými spotřebiči a centrálním varným ostrůvkem. Ve stropě jsou integrovaná svítidla. Budova má nádhernou vstupní halu. K bytu patří garážové stání a sklep.

Dům se nachází v prestižní, perfektně dostupné čtvrti Santo Antonio, v těsné blízkosti ulice Avenida da Liberdade. Příjemnou oázou je blízká botanická zahrada s vodními prvky.

Interiér 106 m2.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Porta da Frenta.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35735
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    106 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.