Byt, 5+kk

Luxusně zařízený velkoryse pojatý duplex je součástí budovy z 15. století, která byla nedávno přeměněna renomovaným portugalským architektem Carrilho da Graçem na luxusní rezidenci Palacete Santiago se 3 jednotkami. Stojí kousek od břehu řeky Tajo, v jedné z nejvýznamnějších historických částí Lisabonu.

Byt se 3 ložnicemi se otevírá do centrální vstupní haly. Odtud máte přístup ke dvěma ložnicím se společnou koupelnou, hlavnímu apartmá se šatnou a ložnici pro hosty. V horním patře je společenská část s kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem a terasou s krásným výhledem na řeku. Je zde také prádelna.

Elegantní dřevěný a bílý interiér, harmonicky kombinující klasické prvky s modernou, je vybaven mnoha špičkovými prvky, jako je klimatizace, vyhřívaný žebřík na ručníky v koupelnách, elegantní kuchyně s vestavnými spotřebiči a centrálním ostrůvkem nebo posuvná prosklená stěna mezi obývacím pokojem a terasou. Interiér má díky mnoha oknům dostatek přirozeného světla, zejména v horním patře, kde jsou některá okna od podlahy ke stropu. Obyvatelé mají přístup do privátní zahrady a bazénu rezidence, automobil mohou zaparkovat v garáži.

Rezidence umožňuje užívat si prestižního prostředí v blízkosti nejznámějších lisabonských památek. Pěšky lze dojít například k hradu svatého Jiří s okolním parkem nebo na vyhlídky Santa Luzia a Portas do Sol.

Interiér 317,83 m2.

Nemovitost je prodávána realitní kanceláří Porta da Frenta.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    35736
  • Prodejní cena
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha *
    317 m²
  • Parkování
    Ano
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.